Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 στο Καλό μεσημεράκι ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή το νέο πρόγραμμα του σταθμού «έσφαξε» το νέο σόου της «καναλάρας» του, το Love Island, το οποίο αναμένεται να χαρίσει σκηνές απείρου κάλλους δίχως αμφιβολία (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για την επιστολή ιερέων σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών) .

«Ρε Φάληρο τι είναι αυτά;»

Για όσους δεν γνωρίζουν για το κόνσεπτ το Love Island είναι ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι της Βρετανίας αλλά και τα πιο ακραία με γυμνόστηθες κοπέλες να κάνουν συνεχώς περατζάδες αλλά και να μην διστάζουν οι παίκτες να έρθουν σε πολύ στενή… επαφή μες στο παιχνίδι αφού ο στόχος είναι να βρουν το ταίρι τους.

«Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους α βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;» τραγούδησε ο παρουσιαστής με στοίχους όλο νόημα.

Ξεπερνά κάθε φαντασία το τρέιλερ του Love Island – Θα φέρει τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να στοχεύσει σε ένα νέο ριάλιτι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπου δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουμε δει παλιότερα με βάση τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί να είχε προοριστεί για την Μακεδονία TV ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Όπως φαίνεται το “Love Island” θα φέρει τα πάνω κάτω καθώς μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο project έχει προβληθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού. 

Μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα “πικάντικο” ριάλιτι καθώς το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη. Όπως έχει γίνει γνωστό το Love Island θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά.

Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πω ο κάθε διαγωνιζόμενος για να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να έχει βρει το ταίρι του κάθε εβδομάδα. Έτσι, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το νησί. 

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα που θέλουν για την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού στο ΣΚΑΪ ωστόσο ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν την γνωστή τραγουδίστρια Ζόζεφιν να είναι εκείνη η οποία αναμένεται να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης. 

Love Island - Ζόζεφιν

Μπορεί μέχρι στιγμής η ίδια να μην έχει διαψεύσει τίποτα ωστόσο θα είναι αναμφίβολα ένας νέος αέρας στην τηλεόραση μιας και ήταν η πρώτη φορά για εκείνη. 

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως το «Love Island» είναι ένα από τα πιο “άγρια” ερωτικά ριάλιτι που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς στη βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα, έχουν παιχτεί πλάνα στα οποία έχουν προβληθεί ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε παίκτες, ενώ υπήρξαν και πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες στη βίλα.