''Έβαλε'' φωτιές στο πλατό η Μενεγάκη - Ο χορός με το μίνι φλοράλ φόρεμα

Με ανεβασμένη διάθεση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έβαλε'' φωτιές στο πλατό η Μενεγάκη - Ο χορός με το μίνι φλοράλ φόρεμα

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε κανονικά στην ώρα της το μεσημέρι της Πέμπτης του Πάσχα 28/4 και έκανε μια πολύ εύθυμη και ανεβαστική έναρξη. Μάλιστα έχοντας μακρινό πλάνο, πριν μπει στην ενότητα της μαγειρικής άρχισε να χορεύει με το αρκετά κοντό φλοράλ φόρεμα, που διάλεξε εν όψει Πάσχα και άνοιξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια διατηρεί ένα πολύ καλό σώμα για την ηλικία της και τις 4 γέννες που έχει κάνει. Σίγουρα έχει καλό ''σκαρί'' καθώς έχει παραδεχτεί πολλές φορές, πως δεν έχει καμία σχέση με τη γυμναστική αλλά έχει βρει και ένα μοναδικό μυστικό, με φυσικά προϊόντα, με το οποίο διώχνει την κυτταρίτιδα και καταφέρνει να έχει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο χορός της Ελένης Μενεγάκη με το μίνι floral φόρεμα

Μαυρισμένη και φουλ ανανεωμένη επέστρεψε η Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Στον αέρα του MEGA επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη μετά από περίπου μια εβδομάδα διακοπών με την οικογένεια της για τον εορτασμό του Πάσχα. Η παρουσιάστρια όλες αυτές τις ημέρες είχε εξαφανιστεί από τα social media με τον γιο της όμως να απασχολεί αρκετά.

Η Ελένη όταν φτιάχνει ο καιρός πάντα ταξιδεύει στην όμορφη Άνδρο και όπως φαίνεται αυτό έκαμε και φέτος και είναι ο λόγος που δεν έκανε καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα Άχλα είναι ο επίγειος παράδεισος της όπου πηγαίνει όταν θέλει να ηρεμήσει μακριά από όλους και όλα.

«Έχω τεράστια διάθεση, είναι σαν να γυρίσαμε Σεπτέμβρη και να ξεκινάμε εκπομπή… είναι η ατάκα μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι διακοπές για όσο είναι για τον καθένα, είναι σπουδαίο πράγμα… Διακοπές δεν σημαίνει πάω κάπου, μπορείς να κάτσεις και στο σπίτι σου. Διακοπές είναι να διακόπτεις το πρόγραμμά σου που κάνεις κάθε μέρα και όλοι τις έχουμε ανάγκη γιατί το μυαλό καθαρίζει και ξαναβρίσκεις την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου σε μέγιστο βαθμό και καταλαβαίνω αυτό που έγινε μέσα στο Πάσχα που μετά από δύο χρόνια μιας περίεργης κατάστασης προσπάθησε ο κόσμος να κάνει κάτι διαφορετικό».