«Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει» - Ο Μάριος Φραγκούλης αποκαλύπτει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

«Υπήρχε ένα bullying στο σχολείο...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει» - Ο Μάριος Φραγκούλης αποκαλύπτει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε στην "Κυψέλη" της ΕΡΤ, την Τρίτη 26/4, και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, αλλά και για το bullying που έχει δεχθεί στο σχολείο. Η Ζωή Τηγανούρια, σε πρόσφατη, συνέντευξή της συγκλόνισε επίσης με τις δηλώσεις της για το bullying που έχει υπστεί.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι θα έχανε τη μητέρα του από τη ζωή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει με τους θείους του, ενώ το ότι μεγάλωσε χωρίς εκείνη του δημιούργησε πολλά προβλήματα, ακόμη και στο σχολείο, καθώς τον κορόιδευαν οι συμμαθητές του.

Οι δηλώσεις του Μάριου Φραγκούλη για την απουσία της μητέρας του από τη ζωή του

«Είχα πάθει σοκ τον πρώτο καιρό γιατί κι η μητέρα μου δεν μου είχε πει ότι φεύγει… Θα έμενα στην Αθήνα για λίγους μήνες και τελικά τους είδα ξανά όταν ήμουν 8,5 ετών. Υπήρχε η ανάγκη να επιστρέψω στη μητέρα μου κι υπήρχε ένα bullying στο σχολείο γιατί έλεγαν δεν έχεις μαμά και θα έρθει η θεία σου να σε πάρει. Με πείραζε αυτό. Ήθελα να λέω τη θεία μου μητέρα μου», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο.

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει για κάτι… Νόμιζα ότι εγώ φταίω που χωρίστηκε η οικογένειά μου… Τελικά οι άνθρωποί μου ήταν ο θείος μου κι η θεία μου και πάνω στην αδικία κατάλαβα ότι ήταν σωστή η κίνηση της μητέρα μου… Προσπάθησα να πάρω απαντήσεις και δεν πήρα ποτέ ξεκάθαρη απάντηση. Μου έλεγαν ότι θέλαμε να σε πάρουμε κι ότι είχες ξεκινήσει το σχολείο».

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μανωλάκου στην Κυψέλη για το bullying που έχει υποστεί

Στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 12/4 η Σοφία Μανωλάκου. Η γνωστή ηθοποιός που έκανε και μια γκάφα on air, αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην λεκτική βία που δέχτηκε η ίδια στο παρελθόν από γυναίκα συνάδελφό της αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθούσε να διαχειριστεί σήμερα μια αντίστοιχη κατάσταση.

«Με το #metoo ήταν σαν να ανοίξαμε απλά την κουρτίνα. Αυτά συνέβαιναν και πιστεύω ότι συμβαίνουν και σε άλλους χώρους. Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχει να είμαι παρούσα σε κάποιο τέτοιο συμβάν, ούτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο αλλά άκουγα ιστορίες, ήξερα ιστορίες και ακόμα ακούω. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ανακουφίστηκα.

Εγώ είχα δεχτεί λεκτική βία από γυναίκα συνάδελφό μου σε παράσταση. Δεν έβγαινα καν από το καμαρίνι μου. Αυτό συνέβη λίγο αφότου είχα βγει από τη δραματική οπότε ήμουν πιο μαζεμένη, δεν έπαιρνα τον χώρο που μου αναλογούσε. Βρίσκουν πάτημα. Κάποιοι για να δείξουν πιο έξυπνοι από τους άλλους, επειδή έχουν κόμπλεξ ή κοινωνικό άγχος, εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους που μπορεί να φαίνονται πιο ευγενικοί και ανεκτικοί.

Στην δική μου περίπτωση δεν είχαμε κάποια κόντρα αλλά με κοροϊδευε για το οτιδήποτε έκανα ή έλεγα. Τότε δεν ήξερα να το διαχειριστώ αλλά ο χρόνος ήρθε και με δικαίωσε γιατί “ανέβηκα” κάπως στα μάτια της υποκριτικά και άλλαξε τη στάση της απέναντί μου. Παραδέχτηκε ότι με είχε παρεξηγήσει. Τέτοιου είδους συμπεριφορές τις θεωρώ αδυναμία του άλλου ατόμου… Εγώ τότε μέσα μου υπέφερα… Σήμερα αν γινόταν κάτι τέτοιο ίσως να μην έδινα τόσο μεγάλη σημασία αλλά θα έδινα επί τόπου να καταλάβει ότι κάνει λάθος», κατέληξε.