Επιτέλους! Παντρεύτηκε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η πρώτη φωτογραφία με το μονόπετρο στο χέρι

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επιτέλους! Παντρεύτηκε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η πρώτη φωτογραφία με το μονόπετρο στο χέρι

Στο νησί των Κυκλάδων ταξίδεψε η Νεσχάν Μουλαζίμ μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Στέλιο Πολογεώργη καθώς αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι ταξίδεψε έως την Πάρο για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι λιτή.

Η Νεσχάν Μουλαζίν είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Η ίδια λοιπόν έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «I said yes! I love you so much (Είπα το ναι! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ).

Τα likes και τα σχόλια πήραν "φωτιά" καθώς η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της έχουν αναβάλει δύο φορές τον γάμο τους, λόγω κορωνοϊού, αλλά και λόγω πένθους. Όλα πλέουν ανήκουν στο παρελθόν καθώς και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Από την άλλη, πρώην παίκτρια του GNTM ετοιμάζει γάμο και βάφτιση μαζί.

Η ανάρτηση της Νεσχάν Μουλαζίμ

Τι είχε δηλώσει για το γάμο της το 2019 η Νεσχάν Μουλαζίν

Το γνωστό μοντέλο, που σε ηλικία 16 ετών είχε στεφθεί Μις Τουρκία και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, σκοπεύει να παντρευτεί σε λίγο καιρό με δυο τελετές, τον αγαπημένο της. Ωστόσο, ο γάμος έχει ακυρωθεί δυο φορές.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Νεσχάν Μουλαζίν είχε αναφέρει:

«Αν όλα πάνε καλά, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά. Επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου. Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου, απλά μέχρι στιγμής δεν είχα αισθανθεί για κανέναν να το κάνω αυτό».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ήθελε μάλιστα να βαφτιστεί Αλεξάνδρα. «Θέλω να βαφτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί είχα έναν πνευματικό, ο οποίος παρόλο που είμαι από άλλη θρησκεία με δέχτηκε με πολλή αγάπη. Τη δεύτερη φορά που με είδε, ενώ ήξερε ότι με λένε Νεσχάν, με είπε Αλεξάνδρα. Με έκανε να αγαπήσω πιο πολύ τη θρησκεία σας», ανέφερε η ίδια.