Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Θετική στον κορωνοϊό η ηθοποιός - Αναβάλλονται οι παραστάσεις της

Κόλλησε από τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Θετική στον κορωνοϊό η ηθοποιός - Αναβάλλονται οι παραστάσεις της

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Το αποτέλεσμα προέκυψε λίγες ημέρες μετά την επίσης θετική διάγνωση του συζύγου της, Μάθιου Μπρόντερικ. Γεγονός που οδηγεί σε αναβολή των θεατρικών παραστάσεων στο «Plaza Suite», που πρωταγωνιστούν μαζί. (Δείτε τα χθεσινά κρούσματα Covid -19)

Θετική στον κορωνοϊό η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Στην επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής αναφέρεται: «Σήμερα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό και ένα δεύτερο τεστ επιβεβαιώνει τη διάγνωση. Με τον Μάθιου Μπρόντερικ και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θετικούς στον Covid-19, η παράσταση Plaza Suite ακυρώνεται. Οι παραγωγοί απολογούνται για την αναστάτωση που προκαλείται στο κοινό».

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα αρχίσουν ξανά οι παραστάσεις.

Για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, το «Plaza Suite» ήταν το εισιτήριο για την επιστροφή της στη σκηνή του Broadway, όπου είχε να εμφανιστεί από το 1996, όταν και πρωταγωνιστούσε στο «Once upon a Mattress».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πήρε επίσημα θέση για τις καταγγελίες κατά του Κρις Νοθ

Στο στόχαστρο έχει μπει τις τελευταίες μέρες ο Κρις Νοθ, λόγω των καταγγελιών που έχουν κυκλοφορήσει εις βάρος του για παρενόχληση, και έτσι, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, θέλησε να πάρει θέση για το ζήτημα.

Ο Κρις Νοθ απομακρύνθηκε από την σειρά που παίζει αυτή την εποχή και η εταιρεία παραγωγής ξεκαθάρισε το τέλος της συνεργασίας τους.

«Ο Chris Noth δεν θα κινηματογραφεί πλέον πρόσθετα επεισόδια του The Equalizer, με άμεση ισχύ», ανέφεραν η Universal Television και το CBS.

Από τη μεριά τους, οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς είπαν: «Μας λυπούν βαθύτατα οι ισχυρισμοί εις βάρος του Chris Noth. Υποστηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις τραυματικές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος και τις επαινούμε για αυτό».