«Ο σύντροφος μου είναι...» - Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Κάτια Τραμπάνκο

«Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είμαστε ήρεμοι και...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο σύντροφος μου είναι...» - Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Κάτια Τραμπάνκο

Το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της συνάντησαν ο κάμερες σε βραδινή της έξοδο το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαρτίου και έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφο της. Το μοντέλο που πριν λίγο καιρό επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και δεν το κρύβει καθόλου!

Λιώνει για τον σύντροφο της η Κάτια Ταραμπάνκο

«Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είμαστε ήρεμοι. Δε μου τα έχει κάνει εκείνος όλα τα τατουάζ. Ο σύντροφός μου είναι σαν εφημερίδα με πόδια γενικά με τα τατουάζ. Έχει πάρα πολλά» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

«Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love It» μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 όπου άφησε άφωνους τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντίπαλους από την μπλε ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα μιας και δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον χαρακτηρισμό “κλέφτρα”, που όπως τόνισε, της έκοψε δουλειές. Η ίδια τόνισε πως: «Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα.

Βλέπανε τα σχόλια από κάτω στις φωτογραφίες μου που με αποκαλούσαν κλέφτρα, ο άλλος για ποιο λόγο να μου δώσει να κάνω μια δουλειά; Ήταν αρκετά τα σχόλια γι’ αυτό ήθελα να τοποθετηθώ τόσο πολύ απέναντι στον Σπύρο, ότι όταν είσαι σίγουρος θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη, ψεύτη κλπ.

Σπύρο Μαρτίκα ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου. Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα».