Τραγωδία Πάτρα: "Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη" - Ο Τάκης Θεωδορικάκος επαινεί την ΕΛ.ΑΣ

Χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε μία ανάρτηση στο twitter μιλώντας για την μεθοδικότητα της ελληνικής αστυνομίας και τον τρόπο που κινήθηκε για να εξιχνιάσει το έγκλημα στην Πάτρα.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη», έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις συνεχίζουν να συγκλονίζουν και πολλοί διάσημοι παίρνουν θέση για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μία από αυτούς είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου, που ως μάνα δύο παιδιών τα συναισθήματά της προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη οργή για την υπόθεση.

Φυγάδευσαν τα ξημερώματα τους συγγενείς της από το σπίτι της Ρούλας

Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μάλλον επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο για το θάνατο των παιδιών, έπειτα από την προσαγωγή της μητέρας χθες Τετάρτη 30/3 στη ΓΑΔΑ και τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της.

Από εχθές λοιπόν, εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, οργισμένοι και φανερά αγανακτισμένοι, και με φωνές και συνθήματα απευθύνονταν τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της που είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι για να μην έρθει αντιμέτωπη με την οργή του λαού.

Όλη την ημέρα λοιπόν, από την ώρα που έγινε γνωστό πως η μητέρα κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, το σπίτι της φυλαγόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσει τον κόσμο που προσπαθούσε να πλησιάσει το σπίτι. Οι γονείς και η αδερφή της, τα ξημερώματα μπόρεσαν και έφυγαν με την βοήθεια των Αρχών όταν πια είχαν φύγει όλοι από γύρω ενώ να σημειώσουμε πως και οι γύρω δρόμοι από το σπίτι είναι κλειστοί με κορδέλες που τοποθέτησαν οι αστυνομικοί.