Ησαΐας Ματιάμπα: Η τρυφερή ανάρτηση με την οικογένειά του - «Η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ησαΐας Ματιάμπα: Η τρυφερή ανάρτηση με την οικογένειά του - «Η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ησαΐας Ματιάμπα στο πλευρό της αγαπημένης του, Βασιλική Καλανιώτη καθώς είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μάλιστα οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την αγαπημένου τους οικογένεια.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής επιλέγει που και που να δημοσιεύσει τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social από την καθημερινότητά του.

Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να ποστάρει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την σύζυγό του, Βασιλική Καλανιώτη και τον γιο τους, με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Η τρυφερή ανάρτηση του Ησαΐας Ματιάμπα

Η εξομολόγηση για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα

Ο Ησαϊας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ1 που θα προβληθεί απόψε στο κανάλι. Ο τραγουδιστής, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα.

«Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Και είμαστε μέσα στο τμήμα, εγώ, τα αδέρφια μου, η μαμά και ο μπαμπάς και περιμένουμε στο διάδρομο. Ανοίγει την πόρτα ένας “καλός” υπάλληλος του τμήματος και κάνει “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς, όλοι οι μαύροι εδώ μέσα; Βγείτε έξω, βγείτε όλοι έξω”. Και προσπαθούσα να καταλάβω… τι παίζει ρε φίλε, τι γίνεται;», είπε αρχικά ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Και πρόσθεσε: «Βγαίνουμε έξω, και αυτό το θυμάμαι σαν τώρα, μπαίνουμε μέσα στο αμάξι και το πρώτο πράγμα που λέω με το κλείνει η πόρτα είναι… μαμά, μακάρι στη ζωή να μου δοθεί η δυνατότητα να βγω μπροστά, να με δουν κάποιοι άνθρωποι και να καταλάβουν ότι αυτό που έχουμε δεν είναι κάτι κακό, το διαφορετικό δεν είναι ποτέ κάτι κακό».

Να σημειώσουμε πως ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια και για τον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.