Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Μπεζάν και τον Δημήτρη Παππά - Δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους

Η ανάρτηση της μέλλουσας μαμάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Μπεζάν και τον Δημήτρη Παππά - Δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, αλλά ο έρωτας τους δεν κρύβεται και αυτό φαίνεται από την απόφασή τους να γίνουν τόσο σύντομα γονείς, ανυπομονώντας να κρατήσουν το μικρό αυτό πλάσμα στην αγκαλιά τους.

Η μητέρα του Δημήτρη, μάλιστα, Χριστίνα Παππά, που μίλησε πρόσφατα για την σχέση της με τον ίδιο και την Άννα, σχολίασε και την ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης με τον πιο γλυκό τρόπο (δείτε εδώ την ανάρτηση και το σχόλιο).

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν για το παιδί της με τον Δημήτρη Παππά

Μάλιστα, η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημά της και έγραψε: «Γεια σου μικρό θαυματάκι. Σε περιμένουμε».

Ο υπέρηχος της Άννας Μπεζάν

Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες - Πήγαν για αγορές μωρουδιακών

Γονείς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, οι οποίοι βρίσκονται στην πιο όμορφη φάση της ζωής τους. Η καλλονή ηθοποιός και ο γιος της Χριστίνας Παππά δεν είναι καιρό μαζί, ωστόσο είναι έτοιμοι για κάνουν την δική τους οικογένεια.

Και οι 2 από την μέρα που αποκάλυψαν το ευχάριστο αυτό γεγονός συνεχώς δημοσιεύουν στα social media κοινές φωτογραφίες αλλά και γενικότερα αναρτήσεις για το παιδί τους.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 21/3 η Άννα Μπεζάν ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν τις πρώτες τους αγορές για το μωρό. Έτσι, η ίδια δημοσίευσε τον σύντροφός της, την ώρα που εκείνος δοκίμαζε ένα μάρσιπο.

«Γεια σου μπαμπά», έγραψε στην ανάρτησή της η Άννα Μπεζάν.

undefined