Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Μας συγκλόνισε όλους ο θάνατος του...»

Η εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Μας συγκλόνισε όλους ο θάνατος του...»

Στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη, ενώ αποκάλυψε πως ήταν πολύ δύσκολες οι ώρες για όλους, καθώς έπρεπε να συνεχίσουν κανονικά να παίζουν στο θέατρο.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Ασπιώτη

«Έχω παίξει με 40 πυρετό και τροφική δηλητηρίαση. Όταν χάσαμε τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη ήταν πολύ δύσκολο ότι έπρεπε να συνεχίζουμε το θέατρο, ακούγαμε τη φωνή του. Μας στιγμάτισε όλους τους ηθοποιούς που παίζαμε η συνέχεια του έργου μετά τον θάνατό του», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και πρόσθεσε:

«Το κοινό κάνει πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει. Το άνοιγμα μιας καραμέλας στο θέατρο και τα μπουκαλάκια με το νερό μπορούν να σε αποσυντονίσουν. Με έχει παρακολουθήσει θεατής που ερχόταν στο θέατρο να με δει. Έχω χάσει 20 κιλά για ένα ρόλο. Γυμναζόμουν σκληρά εφτά μέρες την εβδομάδα. Στην αρχή ντρεπόμουν να με βλέπουν οι γονείς μου να παίζω. Η μαμά μου όταν με βλέπει στη σκηνή σχολιάζει αν το πουκάμισό μου είναι σιδερωμένο».

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τον θάνατο

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για το πως μπήκε η υποκριτική στη ζωή του λέγοντας:

«Δεν ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω ζωγράφος. Η ανάγκη με οδήγησε. Είδα θέατρο και μου άρεσε. Ήταν ένας κόσμος που ήθελα να μπω».

«Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις αλλά τις έχω αρνηθεί γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια, οι συντελεστές. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να συνδυάζει το πακέτο και να είναι σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Από τα πολλά ‘όχι’ που έχω πει στην τηλεόραση και αυτή μου λέει ‘όχι’ τώρα σιγά σιγά. Φέτος δεν είχα κάποια πρόταση».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης μίλησε για τις φοβίες του. «Φοβάμαι τον θάνατο, τις αρρώστιες. Ο κορωνοϊός ήταν κάτι τρομακτικό για μένα. Ήμουν μικροβιοφοβικός, προσπάθησα να το ξεπεράσω αλλά η πανδημία δεν βοήθησε. Ακόμα το έχω». Δείτε επίσης εδώ γιατί δεν ήταν στην εκπομπή η Φλορίντα Πετρουτσέλι.