Με στενό τζιν στην αγκαλιά του Δημήτρη Παππά - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μαζί με την μητέρα του επιχειρηματία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με στενό τζιν στην αγκαλιά του Δημήτρη Παππά - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους. Από νωρίς το ζευγάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα και όλοι έσπευσαν να τους συγχαρούν και να δώσουν τις ευχές τους.

Πρόσφατα, η Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά πραγματοποίησαν μία κοινή δημόσια εμφάνιση σε μία έκθεση τροφίμων & ποτών, και εκεί φωτογραφήθηκαν και με τη Χριστίνα Παππά, μητέρα του επιχειρηματία, η οποία ανυπομονεί να δει τον εαυτό της στον νέο αυτό ρόλο, της γιαγιάς!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι Άννα Μπεζάν και Δημήτρης Παππάς σε κοινή εμφάνιση

Ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό οι δυο τους αλλά και μαζί με τη μητέρα του επιχειρηματία και άλλους φίλους που παρευρέθηκαν στο event με τα τρόφιμα και τα ποτά. Η τρεις τους φαίνεται πως είναι αρκετά δεμένοι, ειδικότερα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Άννας, και περνάνε αρκετές φορές χρόνο μαζί νύφη και πεθερά, ίσως για να γνωριστούν και καλύτερα μεταξύ τους πριν έρθει το νέο μέλος στην οικογένεια.

Η Άννα Μπεζάν με το σύντροφο της σε event
O Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν
Σε πελάγη ευτυχίας η Άννα Μπεζάν, ο Δημήτρης Παππάς και η Χριστίνα Παππά

Η πρώτη συνάντηση Χριστίνας Παππά και Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Γιαγιά για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες η Χριστίνα Παππά, μιας και ο γιος της, Δημήτρης, και η αγαπημένη του, Άννα Μπεζάν ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι (δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση).

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, λίγο μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων, συναντήθηκε με τη Χριστίνα Παππά, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά της. Μάλιστα, χαρακτήρισε την Άννα Μπεζάν, ως την κόρη που δεν είχε.

«Ό,τι πιο πολύτιμο και ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή μου! Για σένα ζω και αναπνέω! @pappasd. Άννα μου θα είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά Άννα Μπεζάν