Χώρισε ο Εθνικός σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος σε live μετάδοση - Η καταγγελία για ξυλοδαρμό

«Θες ψυχίατρο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χώρισε ο Εθνικός σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος σε live μετάδοση - Η καταγγελία για ξυλοδαρμό

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε πριν λίγο καιρό ο εθνικός σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, έπειτα από αποκάλυψη του στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου πως παντρεύτηκε! Αναφέρθηκε στη ζωή του και στη καθημερινότητα με το σύντροφο του και τα λόγια του έσταζαν κυριολεκτικά μέλι, αφού μάλιστα ήταν τόσο ερωτευμένος που είχε αλλάξει και το επίθετο του, ωστόσο είχε κάνει μια μικρή αναφορά σε βίαιες συμπεριφορές.

Μαύρα όπως φαίνεται είναι τα μαντάτα για τη σχέση του καθώς όπως φαίνεται χώρισε σε live μετάδοση στα social media. Όπως πρόβαλε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος έκανε μια live μετάδοση στο Tik Tok και τσακώθηκε με τον σύντροφό του, τον οποίο και κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά, πιο συγκεκριμένα για ξυλοδαρμό.

Ο εθνικός σταρ χώρισε σε live μετάδοση - Οι επικές ατάκες

Στο live που έκανε το ζευγάρι, ο εθνικός σταρ ανέφερε πως «έκανε μια σχέση για να περάσει καλά», με τον σύντροφό του να του απαντά πως χρειάζεται ψυχίατρο. Η κόντρα εντάθηκε και οι χαρακτηρισμοί και από τις δυο πλευρές δεν είχαν τέλος.

«Θα σου κάνω μήνυση. Θα περάσεις άσχημες στιγμές με αυτά που έχεις κάνει. Έχω όλες τις φωτογραφίες που με έχεις σακατέψει στο ξύλο, τα χέρια και τα δαγκώματα. Ακόμη δεν έχουν κλείσει, θα πάω στον ιατροδικαστή. Κλέιστο, ράψτο γιατί δεν ξέρει τίποτα ο κόσμος, Θα κάνω καταγγελία να ανοίξει φάκελος».

Με τη σειρά του, ο σύντροφός του ανέφερε πως θα πάρει τη συμβολαιογράφο για να χωρίσουν και επίσημα και να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος αυτοαποκαλούμενος και "Εθνικός Σταρ", φοίτησε στην Δραματική Σχολή της Μαρίας Τράγκα. Γεννήθηκε στην Πάτρα και το πατρικό του επώνυμο είναι Ανδρεαδάκη. Από το 1994 ως το 1998 συμμετείχε σε 3 παραγωγές του τηλεοπτικού καναλιού ANT1. Από το 1994 και μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σαν καλεσμένος σε εκατοντάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ανά την Ελλάδας ενώ το 1996 εμφανίστηκε και στο γαλλικό κανάλι PLUS με ταυτόχρονη μεταδόθηκε σε 8 χώρες της Ευρώπης. Ο Αντρεούλης Ευαγγελόπουλος δηλώνει συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Έγραψε τα πρώτα του τραγούδια σε ηλικία 17 ετών. Τέλος πολλές φορές τοποθετείται δημοσίως για διάφορα επίκαιρα και άλλα κοινωνικά θέματα.