Πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό - Θα κινηθεί νομικά;

«Γράφουν ότι περιμένω παιδί!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό - Θα κινηθεί νομικά;

Με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα έπειτα από τη δημοσιοποίηση της φωτογράφισης που έκανε ο Παντελής Καναράκης ως Ιησούς Χριστός, έγινε σχετική συζήτηση στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης, 15/3.

Φωτιά όμως, πήρε αμέσως το πλατό όταν η Φαίη Σκορδά, είπε χαριτολογώντας στο Γιώργο Λιάγκα πως και εκείνος έχει κάνει φωτογράφιση με κοιλιακούς και τότε έγινε πυρ και μανία. Ο παρουσιαστής κρατήθηκε από αυτό το σχόλιο και μίλησε για την ενόχληση του με διάφορα δημοσιεύματα για τα οποία θα μπορούσε να είχε κινηθεί νομικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας "τα πήρε" με αφορμή ψευδή δημοσιεύματα και μίλησε στο Πρωινό

«Καλά, κι εσύ έκανες φωτογράφιση με κοιλιακούς», είπε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να βγάζει… καπνούς!

«Εγώ έχω φωτογραφηθεί με κοιλιακούς; Έγινε ένα εξώφυλλο χωρίς ποτέ τη δική μου συναίνεση, που πήραν το δικό μου κεφάλι και το σώμα ενός άλλου άνδρα, φωτομοντάζ. Έχω φωτογραφηθεί εγώ με κοιλιακούς; Πρόσεξε σε παρακαλώ τι λες. Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!», είπε έξαλλος και συνέχισε

«Επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά εγώ ποτέ εναντίον όλων όσοι με έχουν θίξει, δεν σημαίνει ότι ισχύουν όλα αυτά. Όπως ότι περιμένω παιδί και αυτά που γράφονται τώρα. Έλεος πια! Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία κάποιοι, απλώς είναι η λογική μου εμένα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ξανά μπαμπάς ο Γιώργος Λιάγκας;

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Γιώργος Λιάγκας θα γίνει ξανά μπαμπάς, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

Αρκετούς μήνες μετά τα ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες που τον έδειχναν με την φημολογούμενη τότε σύντροφο του, τώρα θέλουν η να είναι έγκυος στο παιδί του η... διαβάστε στο Athensmagazine.gr