Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της για ποιο πρόσωπο "φωτιά" μιλούν συνέχεια στο σπίτι της

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της για ποιο πρόσωπο

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον Κώστα Καζάκα το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3. Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός Μπουκουράν από την αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου σημειώνει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης έκανε την παρουσιάστρια να κάνει μια αποκάλυψη on air.

Μιας και όλοι μιλούν στο σπίτι της για την συγκεκριμένη σειρά, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάω να τα πω με τον αγαπημένο Μπουκουράν. Καλά αυτό το όνομα το έχεις κάνει μέσα στο σπίτι μας ψωμοτύρι, τι να σου πω, όλο ο Μπουκουράν και ο Μπουκουράν. Καλώς ήρθες Κώστα μου, χαίρομαι που σε βλέπω και από κοντά!»

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Το ''δυνατό'' spoiler του Μιχάλη Ρέππα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3, o Μιχάλης Ρέππας και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την νέα του σειρά στο Mega, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, Συμπέθεροι από τα Τίρανα- δείτε εδώ όσα θα δούμε στο αποψινό 4/3 επεισόδιο της σειράς - .O γνωστός σεναριογράφος, μάλιστα, έδωσε ένα απίστευτο spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Μόνο τους λόρδους μπορώ να σκεφτώ που μου φαίνονται ότι είναι πάμπλουτοι», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν άκουσε το σχόλιο του Μιχάλη Ρέππα με τον ίδιο να προσθέτει:

«Για να μην αποκαλυφθεί ότι αυτοί δεν είναι Εγγλέζοι, κάποια στιγμή φτάνουν σε ακρότητες. Δεν θα πω παραπάνω!».