«Κλαίω γοερά...» - Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κλαίω γοερά...» - Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Ρούλα Κορομηλά με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδάκι να εγκαταλείπει το σπίτι του και να κλαίει.

Η Ρούλα Κορομηλά εξήγησε πως δεν έχει τρόπο να βοηθήσει και αυτό είναι που την στενοχωρεί ακόμα περισσότερο, ωστόσο από την πρώτη μέρα που ξέσπασε ο πόλεμος, έδειξε την ευαισθησία της με τις αναρτήσεις της στα social media.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

«Αχ! Αυτά τα παιδιά. Αθώα θύματα ενός πολέμου. Συγκλονιστική εικόνα της πραγματικότητας. 5χρονος με ένα παιχνίδι που σέρνει μέσα σε μια σακούλα και μια σοκολάτα στο χέρι του, περπατά μόνος του, για να σωθεί, χωριστά όπως φαίνεται από άλλες οικογένειες και κλαίει γοερά. Μόνος του θα περάσει τα σύνορα; Ποιος ξέρει. Γοερά πάντως κλαίω κ εγώ, αδύναμη να το βοηθήσω. Συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά.

Ο πραγματικός λόγος δεν έκανε παιδί

Τηλεοπτική συνέντευξη είχε δώσει πριν δύο χρόνια η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και είχε αποκαλύψει πολλά για την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια πρωτοφανή εξομολόγηση. Η ίδια μίλησε για την αποχή από την τηλεόραση. Ξεκαθάρισε ότι δεν έπαθε ποτέ κατάθλιψη και μίλησε για τις 10 εξωσωματικές που έκανε στην Ελλάδα και τον διακαή πόθο της να αποκτήσει παιδί.

«Δεν είχα πάθει ποτέ κατάθλιψη όταν σταμάτησα την τηλεόραση. Έχω κάνει αρκετές παύσεις τηλεοπτικές και συγκεκριμένα και για προσωπικούς λόγους. Έκανα παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Σταμάτησα για δύο χρόνια, έκανα 10 εξωσωματικές στην Ελλάδα, μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία να γίνω μαμά. Οπότε, σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα, στο να προσπαθήσω και να καταφέρω να κάνω ένα παιδί», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε στο Athensmagazine.gr τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδάκι.