Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 63 ετών, ο αγαπημένος ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο καλός του φίλος και συνάδελφος, Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ θρήνο έχει σκορπίσει και η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ζαμπάρα

«Σήμερα έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος φίλος, σεμνός ηθοποιός που τίμησε με τους ρόλους του το θέατρο μας, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και καλοσύνη. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε μου...», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1959 στη Ρευματιά της Μεσσηνίας. Αφού αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη», δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θεατρικό σανίδι, ενώ συμμετείχε τόσο σε τηλεοπτικές, όσο και σε κινηματογραφικές παραγωγές. Αν και εργαζόταν στον χώρο της υποκριτικής για περισσότερα από 30 χρόνια, ο ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός του «θείου» σε τηλεοπτική διαφήμιση.

«Η υποκριτική μου έχει στερήσει πράγματα. Δεν έχω παντρευτεί, δεν έχω παιδιά, προσωπικά, αλλά μου έχει στερήσει τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, τους γονείς μου στο παρελθόν. Ήθελα να βρεθώ σε χαρές ανθρώπων δικών μου και δεν μπορούσα γιατί είχα παράσταση, όπως και σε θανάτους δικών μου ανθρώπων έτυχε να έχω παράσταση και να μην μπορώ. Όταν ξεκινάς, δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή η δουλειά έχει αυτή τη δυσκολία. Από την άλλη πλευρά, είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που σου δίνει το θέατρο, που κάποια στιγμή εξισορροπείται αυτό που χάνεις από την προσωπική σου ζωή» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή ο Κωνσταντίνος Ζαμπάράς.