Χριστίνα Παππά: Η πρώτη συνάντηση με την Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

«Θα είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Παππά: Η πρώτη συνάντηση με την Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Γιαγιά για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες η Χριστίνα Παππά, μιας και ο γιος της, Δημήτρης, και η αγαπημένη του, Άννα Μπεζάν ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι (δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση).

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, λίγο μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων, συναντήθηκε με τη Χριστίνα Παππά, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά της. Μάλιστα, χαρακτήρισε την Άννα Μπεζάν, ως την κόρη που δεν είχε.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Παππά με τον γιο της και την Άννα Μπεζάν

«Ό,τι πιο πολύτιμο και ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή μου! Για σένα ζω και αναπνέω! @pappasd. Άννα μου θα είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά Άννα Μπεζάν

Όταν ο Δημήτρης Παππάς ήταν σε σχέση με την Ζόζεφιν

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται αυτές τις μέρες ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης καθώς θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, με την Άννα Μπεζάν να φέρνει σε λίγους μήνες στο κόσμο το παιδάκι τους.

Το ζευγάρι δεν είναι αρκετό καιρό μαζί ωστόσο φαίνεται πως αγαπιούνται πολύ για αυτό και αποφάσισαν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Μάλιστα, πολλοί δεν θυμούνται πως το 2016 ο Δημήτρης Παππάς διατηρούσε σχέση και με μια ακόμη πολύ γνωστή Ελληνίδα, αλλά από τον χώρο του τραγουδιού! Ο λόγος για την Ζόζεφιν, με την οποία ήταν μαζί 10 μήνες.

«Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Το θέμα είναι ότι προτού καν χωρίσω, είδα να δημοσιεύεται η είδηση σε γνωστό περιοδικό, το οποίο κυκλοφόρησε Τετάρτη και εγώ χώρισα Πέμπτη. Δεν βγήκα να μιλήσω πουθενά για τον χωρισμό μου, απορώ λοιπόν πως μαθεύτηκε. Πάντως η σχέση αυτή έχει πια τελειώσει μάλλον οριστικά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

undefined