«Η προσωπική μου ζωή είναι..» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η προσωπική μου ζωή είναι..» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μετά από την βραδινή έξοδό του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή καθώς δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε αναφερθεί και για το τηλεοπτικό του μέλλον καθώς φέτος τον βλέπουμε στην εκπομπή «Ελένη».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Η αλήθεια είναι πως έχει μπατάρει το πράγμα στην προσωπική μου ζωή. Πρέπει να έρθει σε μια ισορροπία με την προσωπική ζωή. Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη, όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε μένα και θα το ισιώσω».

Τεράστια αμηχανία για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Η ατάκα για την προσωπική του ζωή που τον έκανε να κοκκινίσει

Καλεσμένος στην εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/1) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος δέχθηκε μία απρόσμενη έκπληξη από τους φίλους του, η οποία τον έφερε σε πολύ μεγάλη αμηχανία.

Ανάμεσα στους φίλους του που μίλησαν ήταν και οι δύο συνεργάτες του από το ραδιόφωνο, ο Σταμάτης και η Ιωάννα, οι οποίοι του είχαν ετοιμάσει μία μικρή πλάκα.

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σ#ξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο στενός του συνεργάτης.

Αμέσως μετά το βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά», ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα του στην τηλεόραση.