Γη της Ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης αποκαλύπτεται

Ο νέος ήρωας που εισέβαλε στη Γη της Ελιάς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης αποκαλύπτεται

Νέες εξελίξεις περιμένουν τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς Γη της Ελιάς, και ειδικότερα τη Μαρίνα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Ο γοητευτικός Βασίλης Αθανασόπουλος εισέβαλε στην επιτυχημένη σειρά όπου ενσαρκώνει τον νέο έρωτα της Μυρτάλης, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη μίλησε για τη συμμετοχή του στο σήριαλ του Mega, για τα επαγγελματικά του όνειρα και τον έρωτα, που από ότι καταλαβαίνουμε από την απάντηση του, παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή του.

Τα λόγια του Βασίλη Αθανασόπουλου για την "εισβολή" του στη Γη της Ελιάς

Πώς νιώθεις που είσαι πλέον κομμάτι ενός επιτυχημένου καθημερινού σήριαλ;

Χαίρομαι φυσικά. Η επιτυχία της σειράς είναι το αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και σίγουρα μου έδωσε μια καθαρή εικόνα. Δεν είχα απλά ένα σενάριο στα χέρια μου που δεν ήξερα πώς θα πραγματωθεί. Η επιτυχία από μόνη της ωστόσο δεν είναι τόσο μεγάλο ζητούμενο όσο το εργασιακό περιβάλλον και το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό, υπάρχει μεγάλη χημεία μεταξύ όλων των συντελεστών. Το «περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω» στην περίπτωση μας ισχύει 100%.

Παρακολουθούσες τη σειρά πριν γίνεις μέρος της;

Είχα δει αρκετά επεισόδια ώστε να καταλάβω πως πρόκειται για μια πολύ καλογυρισμένη σειρά. Ωστόσο, η κολλητή μου τη βλέπει φανατικά, οπότε ήξερα τα πάντα για την ιστορία.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος στη Γη της Ελιάς

Πώς αντέδρασε η κολλητή σου όταν της είπες ότι μπαίνεις στο σήριαλ;

Μου έλεγε συνεχώς «Δεν το πιστεύω, αποκλείεται, μου κάνεις πλάκα». Μετά της έστειλα μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με τα παιδιά κι εκεί με πίστεψε!

Τι φιλοδοξίες έχεις;

Δεν έχω πάντως την επιθυμία να παίξω στο Hollywood! Πέρα από την πλάκα, είναι δύσκολο να κάνει κάποιος διεθνή καριέρα, δεν υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό μου. Μου αρέσει άλλωστε να δουλεύω στη γλώσσα μου. Ο λόγος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για τον ηθοποιό. Γενικά, δεν έχω μεγάλες φιλοδοξίες, πηγαίνω βήμα βήμα.

Με τον έρωτα πώς τα πας;

Είναι πολύ ωραίο να μην κοιμάσαι τα βράδια με μόνη παρέα το μαξιλάρι σου.

Ποιος είναι ο Βασίλης Αθανασόπουλος;

Ο νέος ήρωας που εισέβαλε στη Γη της Ελίας, Βασίλης Αθανασόπουλος, έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, και άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική σε νεαρή ηλικία, στην έκτη Δημοτικού πιο συγκεκριμένα όταν μπήκε στη θεατρική ομάδα του σχολείου.

Ζει στην Πετρούπολη μαζί με τους γονείς του και ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram, είναι _vasilis_athanasopoulos.

Ως ηθοποιός έχε λάβει μέρος στις θεατρικές παραστάσεις «Κάζιμιρ και Καρολίνα» (2018), «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» (2018), «Μαθήματα πολέμου» (2018) και σε πολλές ακόμη, ενώ πριν την σειρά του Mega, τον είχαμε απολαύσει στο «Ζακέτα να πάρεις».