«Φορμόλη... Είναι καλό το dna, αλλά...» - Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατούν σε φόρμα

«Τρώω πολύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Φορμόλη... Είναι καλό το dna, αλλά...» - Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατούν σε φόρμα

Η Ναταλία Γερμανού πιάστηκε σε βραδινή της έξοδο από τις κάμερες του Happy Day, την οποία είδαμε το πρωί της Δευτέρας 28/2 να αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό μέλλον αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση. Η παρουσιάστρια φαίνεται να διανύει μια πολύ καλή περίοδο, αφού η συνεργασία με τον alpha και το Kαλύτερα δε γίνεται έχει απήχηση στο κοινό και υψηλά νούμερα.

Για την προσωπική της ζωή δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες παρά μόνο πως είναι ευτυχισμένη, κάτι που όλοι μπορούν να πιστέψουν γιατί αυτό αντανακλάει και στην εικόνα της. Η Ναταλία εκτός από το φανταστικό νέο λουκ της, καταφέρνει να κρατιέται σε φόρμα και ας περνάνε τα χρόνια. Αν θες να ξέρεις και εσύ τα μυστικά, τα αποκαλύπτει στο παρακάτω video.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στο Happy Day

"Πάντα είμαι δίπλα στους κουμπάρους μου όπως είναι και εκείνοι πάντα δίπλα σε εμένα. Είμαι κατά ενθουσιασμένη για το καινούριο τους βήμα".
"Φορμόλη... Είναι καλό το dna, αλλά εντάξει, έχω και καλούς φίλους, προσπαθώ να γυμνάζομαι, να τρώω καλά, να κοιμάμαι πολύ, τρώω πολύ νερό, τρώω άγρια μύρτιλα και βατόμουρα, άγριες ρίζες και παντζάρια".

"Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και όπως πάντα προτεραιότητα έχει το κανάλι στο οποίο βρίσκομαι με το οποίο με δένει ένα συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν θα με δένει και την επόμενη χρονιά... Έχω πολλές ορέξεις για να κάνω κάτι διαφορετικό αλλά το κανάλι έχει όρεξη για Σαββατοκύριακο, οπότε, πρώτα ο Θεός καλά να είμαστε θα είναι το Σαββατοκύριακο το "Καλύτερα δε γίνεται" και πιθανόν να είναι και κάτι βραδινό. Το βραδινό μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ" είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το γεύμα της παρουσιάστριας κατά την καραντίνα, που την κρατούσε σε φόρμα

Προ καιρού η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα ανακοινώνουν πως είναι θετικοί.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται αρκετά λόγω των συμπτωμάτων. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της γεύμα κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού