Χώρισαν πριν λίγους μήνες αλλά είναι και πάλι μαζί - Ακύρωσε το διαζύγιο του πασίγνωστο ζευγάρι

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χώρισαν πριν λίγους μήνες αλλά είναι και πάλι μαζί - Ακύρωσε το διαζύγιο του πασίγνωστο ζευγάρι

Διανύουμε άστατους καιρούς για τα ζευγάρια του Hollywood, καθώς άλλοι χωρίζουν, άλλοι τα βρίσκουν, ενώ άλλοι όπως η Δέσποινα Μοίρου και ο μουσικός τον Pink Floyd, Σκοτ Πέιτζ, παντρεύονται. Σαν βόμβα είχε σκάσει η ανακοίνωση του χωρισμού του Jason Momoa και της Lisa Bonet, οι οποίοι είχαν κάνει μυστικό γάμο το 2017, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως ξανασκέφτηκε την επιθυμία του να πάρει διαζύγιο και αποφάσισε ότι θα ήθελε να κάνει άλλη μια προσπάθεια πριν λήξουν αυτή την όμορφη σχέση που είχαν δημιουργήσει, σκεπτόμενοι πάντα το καλό της οικογένειάς τους αλλά και τα παιδιά τους.

Ακύρωσαν το διαζύγιό τους Jason Momoa και Lisa Bonet

Σύμφωνα με πληροφορίες στη HollywoodLife, τα παιδιά τους είναι τρισευτυχισμένα με την απόφαση των γονιών τους να ακυρώσουν το διαζύγιό τους, ενώ και οι ίδιοι φαίνεται να έχουν πάρει πολύ θερμά αυτή τους την απόφαση και είναι έτοιμοι να δουλέψουν τα πράγματα μεταξύ τους, καθώς η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο είναι τεράστια.

«Ο Jason επέστρεψε στη Lisa πριν από περίπου δύο εβδομάδες και είναι ξανά μαζί. Αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στα πράγματα αντί να τα παρατήσουν γιατί έχουν επενδύσει πολύ ο ένας στον άλλον». Τα δύο έφηβα παιδιά του ζευγαριού είναι ενθουσιασμένα που οι γονείς τους έδωσαν άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην HollywoodLife στενός φίλος του Jason Momoa.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας. Επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…».