«Ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει...» - Η νέα ''έκρηξη'' του Αλέξη Κούγια

Οι ''αιχμηρές'' δηλώσεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει...» - Η νέα ''έκρηξη'' του Αλέξη Κούγια

Λίγο καιρό μετά το τελευταίο podcast του Λάκη Λαζόπουλου, στο οποίο σχολίαζε τις προκλητικές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο παρουσιαστής έβγαλε ένα νέο podcast στο οποίο σύγκρινε τις δηλώσεις του προαναφερθέντος με αυτές της Βίκυς Σταμάτη πριν από μερικά χρόνια. Μέσα από τα λόγια του έγινε ξεκάθαρο πως αναφέρεται και στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

«Θαύμα στην Γλυφάδα, ένας κοντός ξύπνησε ξαφνικά ψηλός! Όνομα δεν λέω! Όσο περνούν οι μέρες αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη, μου θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει από το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει που πήγε εκείνη τη νύχτα, τι συμφώνησε…

Μετά το τρελοκομείο ήρθε η έξοδος. Με το ίδιο σύστημα ετοιμάζουν και τον Λιγνάδη; Το παράδειγμα ότι ο Λιγνάδης είναι σαν τοξικομανής δεν το βλέπω τυχαίο και το τόνισε δυο φορές ο Σάκης…» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, υπονοώντας το όνομα του Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε, λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής 25/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τη δική του απάντηση στον παρουσιαστή.

Η αιχμηρή απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Λάκη Λαζόπουλο

«Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει τεθεί εδώ και πολλά χρόνια στο περιθώριο και της καλλιτεχνικής κοινωνίας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας γενικά. Ο κόσμος παραπλανήθηκε πολλά χρόνια από την προσωπικότητά του. Ένας άνθρωπος υποκριτής, εγώ τον έχω ζήσει στο πετσί μου εδώ και 8 χρόνια.

Όταν τα παιδιά μου μεγάλωναν με έναν Λαζόπουλο να έχει τη μονοκρατορία στην εκπομπή του να με παρουσιάζει κοντό, ενώ δεν είμαι, είμαι 10 πόντους ψηλότερος από αυτόν, να με παρουσιάζει ανήθικο, να προκαλεί τον θάνατό μου, γενικώς είχε έναν μονόλογο.

Αυτόν τον μονόλογο τον ανέχθηκε η ελληνική κοινωνία εδώ και πολύ καιρό, όμως τελείωσε. Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί. Ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Οι προηγούμενες δηλώσεις του ποινικολόγου κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 ο Αλέξης Κούγιας για την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του τελευταίου αναφορικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος συγκεκριμένα ανέφερε σε podcast του ότι υπήρξε φίλος με τον τραγουδιστή αλλά έχουν διαφορετικές απόψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε με αρκετά αιχμηρά λόγια για τον Λάκη Λαζόπουλο ενώ έκανε λόγο και για τους σκληρούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους τον είχε θίξει παλαιότερα.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ξέρω πώς έκανε καριέρα. Δεν είχαμε κόντρα, έκανε μονόλογο σε όσες εκπομπές έκανε επί 8 χρόνια. Με παρουσίαζε κοντό – τον περνάω 10 πόντους – ανήθικο, στραβό, αλλήθωρο. Με γελοιοποιούσε στην οικογενειακή μου ζωή. Οκτώ χρόνια τα παιδιά μου μεγάλωσαν με έναν Λαζόπουλο που είχε τηλεοπτική ασυλία και που έλεγε τον πατέρα τους κοντό και ανήθικο» ανέφερε οργισμένος ο ποινικολόγος στον αέρα της εκπομπής.