Άκρως ανανεωμένη η Ναταλία Γερμανού - Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Το νέο hair look που υιοθέτησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκρως ανανεωμένη η Ναταλία Γερμανού - Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Μια αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης 23/2 η Ναταλία Γερμανού, την οποία και φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, λίγο μετά το ξέσπασμά της κατά των Lidl.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση και συχνά πυκνά αλλάζει το look της. Αυτή τη φορά λοιπόν πήγε στο κομμωτήριο του Πάνου Καλλίτση και επέλεξε να κόψει το μήκος των μαλλιών της, υιοθετώντας ένα άκρως ανανεωμένο look.

Η ίδια δημοσίευσε και μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μας δείχνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το νέο hairlook της Ναταλίας Γερμανού

Η συγκίνησή της στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

Στην 5/2 εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παρουσιάστηκε το νέο τραγούδι της Εβελίνας Νικόλιζα σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού.

Το κομμάτι λέγεται «Σου λέω αλήθεια» και φυσικά προβλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της εκπομπής, με την Εβελίνα να σηκώνεται και να αγκαλιάζει συγκινημένη την Ναταλία Γερμανού, με την δεύτερη επίσης να είναι βουρκωμένη.

«Δεν φαντάζεστε πόσο συγκινητικό είναι για έναν άνθρωπο που γράφει να ακούει αυτά που έχει σκεφτεί τραγουδισμένα από μια φωνή που τα έχει αποδώσει 100 φορές καλύτερα από ό,τι τα σκεφτόμουνα. Αυτό το τραγούδι δεν είναι συρταριού είναι ολόφρεσκο, γράφτηκε για εκείνη» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Εβελίνα μάλιστα αποκάλυψε πως το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο καμένο σπίτι της οικογένειάς της ενώ πριν λίγο καιρό η ίδια μίλησε για την περιπέτεια που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή.