Νένα Μεντή: «Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω...» - Η αναφορά της ηθοποιού στο #metoo

Τι δήλωσε η ηθοποιός;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νένα Μεντή: «Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω...» - Η αναφορά της ηθοποιού στο #metoo

Η εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου 12/2, την Νένα Μεντή σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο κίνημα #metoo, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και των υπολοίπων συναδέλφων της που έχουν δεχθεί καταγγελίες και αναμένεται σύντομα να δικαστούν.

Οι δηλώσεις της Νένας Μεντή

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου και ούτε θα μιλήσω. Όχι γιατί δεν έχω γνώμη και στάση και πίκρα μεγάλη, θα πω ότι άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου. Τίποτα άλλο. Κάποιοι είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω, με κάποιους έχω δουλέψει μαζί τους, για κάποιους ξέρω και για άλλους όχι», είπε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή και πρόσθεσε:

«Όμως αυτό που κάθεται μέσα στον άνθρωπο και σε αυτό που λέμε ψυχή, μυαλό, ανάγκες, έρωτα, απαγορευμένο, ενοχές, κατεστημένο, εξουσία, κατάχρηση εξουσίας… Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω. Δεν είναι δικά μου στοιχεία, δεν τα ακουμπάω και δεν είναι βιωμένα. Έχω γνώμη, έχω γνώμη και για συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί τους ξέρω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πριν γίνουν τα δικαστήρια».

«Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Είναι και κρίμα, μια ζωή έχουμε να ζήσουμε και δεν ξέρουμε και πότε θα τελειώσει. Ας κρατηθούμε λίγο», ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για την τηλεόραση

Η Νένα Μεντή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της εγγονό ενώ από την άλλη χαρακτήρισε την τηλεόραση αποτρόπαιη και τα ριάλιτι προσβλητικά.

«Η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν μία σπάνια, τολμηρή και ελεύθερη γυναίκα που έκανε ότι ήθελε και όχι της επιβάλλανε. Για μένα αυτό είναι ευτυχία στον άνθρωπο, να κάνει αυτό που θέλει χωρίς φραγμούς.

Ο ηθοποιός στο θέατρο σπάνια έχει επιλογή, του τα «βάζουν» τα πράγματα. 15 χρόνια τώρα περνάω μία περίοδο στη ζωή μου πιο τυχερή και αυτόνομη, μπορώ να επιλέγω. Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ και δεν παίρνουμε πρέφα ότι συμβαίνει αυτό.

Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά είναι απαράδεκτα… Την τηλεόραση δεν την πετάει, αλλά εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι το θέατρο, γιατί ο θεατής σε βλέπει ζωντανό επί σκηνής και ο ηθοποιός έχει τη δυνατότητα να του μεταφέρει συναισθήματα.».