Νίκος Πουρσανίδης: «Πολύ δύσκολη η απώλεια του Πάνου Νάτση»

«Πέρυσι του είχα δώσει τη μηχανή μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Πουρσανίδης: «Πολύ δύσκολη η απώλεια του Πάνου Νάτση»

Το πρωί της Κυριακής 30/01 ο Νίκος Πουρσανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε για τον Πάνο Νάτση ο οποίος έχασε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 την ζωή του μετά από τροχαίο καθώς τον γνώριζε προσωπικά και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πουρσανίδη

«Είναι πολύ δύσκολο, δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι για την οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά είναι δύσκολο για όσους τον έχουμε γνωρίσει.

Πέρυσι μιλούσαμε μαζί για τις μηχανές μας, του είχα δώσει τη δική μου μηχανή για να κάνει μια βόλτα, είναι πολύ περίεργο, είναι τραγικό».

Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο γνωστός ηθοποιός

Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 καθώς την ζωή του έχασε ο γνωστός ηθοποιός, Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.45, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον “Ερυθρό Σταυρό” για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Από την άλλη, ο καλλιτεχνικός χώρος παραμένει σε σοκ καθώς φίλοι του γνωστού ηθοποιού σπεύδουν από το πρωί στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 31χρονος προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι και να χαιρετήσουν τον δικό τους Πάνο.

Πάνος Νάτσης τροχαίο

Έχασε την ζωή του ο Πάνος Νάτσης

Πάνος Νάτσης - Πέθανε

Πέθανε  ο Πάνος Νάτσης