Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε την συνταγή που έφτιαξε στο παιδιά της και ξετρελάθηκαν

«Ενθουσιάστηκα και εγώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε την συνταγή που έφτιαξε στο παιδιά της και ξετρελάθηκαν

Λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα" που σάρωσε στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, η Ελένη Μενεγάκη χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι της καθώς είχε αποκλειστεί με αποτέλεσμα να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης 27/01 τι ακριβώς μαγείρεψε.

Όπως είπε η ίδια, πρώτη φορά που δεν έφτιαξε μακαρόνια, αλλά λόγου του κρύου έφτιαξε ζεστή σούπα και… φρυγάνισε ζωμάκι ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Έφτιαξα μία σουπάρα, ενθουσιάστηκα και εγώ»

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Ασύλληπτο περιστατικό με τον Άγγελο Λάτσιο - «Του είχα πει ότι...»

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (24/1) καθώς από το πλατό απουσίαζε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λόγω της κακοκαιρίας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να μοιραστεί ένα άγνωστο περιστατικό που έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Όπως εξήγησε, ο γιος της της είχε αποκαλύψει πως θέλει να πάει στην Άνδρο και εκείνη από τη μεριά της τον είχε προειδοποιήσει πως θα βρει χιόνια, κάτι που φυσικά έγινε και στην πραγματικότητα (δείτε εδώ τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου).

«Ο γιος μου πήγε στην Άνδρο την περασμένη εβδομάδα, μεσοβδόμαδα και του λέω φύγε την Παρασκευή γιατί θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο και μου λέει «άντε μωρέ», εγώ δεν έχω δει ποτέ χιόνι στην Άνδρο. Κι όμως παιδιά είχε γεμίσει χιόνι έως κάτω τη θάλασσα, δεν το πιστεύαμε, το έβλεπα και δεν το πίστευα…»!

Το χιόνι κάλυψε το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη - Η νέα φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα στο instagram