Αλεξία Μουστάκα: Δάκρυσε στην κάμερα του Breakfast@Star - «Τέτοιος έρωτας δεν...»

Η υιοθεσία που της άλλαξε τη ζωή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αλεξία Μουστάκα: Δάκρυσε στην κάμερα του Breakfast@Star - «Τέτοιος έρωτας δεν...»

Η Αλεξία Μουστάκα έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star», με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Σινέ» και μίλησε για όλους και για όλα. Η κόρη του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πατέρα της, στην ευκολία με την οποία ερωτευόταν τους ηθοποιούς τους κινηματογράφου αλλά και στην κίνηση που τη γέμισε αισιοδοξία κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Για τον Σωτήρη Μουστάκα μίλησε πρόσφατα και ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, αποκαλύπτοντας διάφορες άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Μουστάκα

«Από τη μία είναι δύσκολο, από την άλλη είμαι τόσο υπερήφανη που έχω αυτό το όνομα που δε μπορώ να πω ότι με πειράζει. Προσπάθησα και προσπαθώ μόνη μου να κάνω ό,τι μπορώ. Έτσι πρέπει να γίνεται» είπε χαρακτηριστικά η Αλεξία Μουστάκα και πρόσθεσε:

«Ερωτευόμουν χορευτές και χορεύτριες, όταν ήμουν μικρή. Θυμάμαι μου άρεσε πολύ ο Λάκης Κομνηνός. Θυμάμαι, είχε κάνει ένα πάρτι η μητέρα μου και είχε έρθει. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω έναν άντρα πολύ ψηλό και πανέμορφο. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μου είχε κάνει εντύπωση» συνέχισε η Αλεξία Μουστάκα.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μιλώντας για την υιοθεσία ενός αδέσποτου. «Έκανα το πιο ωραίο πράγμα, που θα μπορούσα να κάνω. Βρήκα ένα σκυλάκι, ο έρωτάς μου. Είχα να πάρω σκυλάκι από τότε που έφυγαν οι γονείς μου. Με έκανε να νιώσω άλλος άνθρωπος. Το έχω έναν χρόνο και τέτοιος έρωτας δεν υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια

Τα κλάματα της ηθοποιού

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία. Η ηθοποιός μίλησε, για τους γονείς της, ενώ ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την αχαριστία και την εξαπάτηση που εισέπραξε.

«Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, αρχαιολόγος, μαθηματικός, αλλά όχι ηθοποιός. Στην σχολή έμαθαν τη δεύτερη χρονιά ότι είμαι κόρη του Μουστάκα και της Μπονέλου. Και έκλεισαν και άνοιξαν πόρτες λόγω του επωνύμου μου», είπε αρχικά.

«Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και ο μπαμπάς μου ήταν πιο κλειστός άνθρωπος αλλά με φοβερό χιούμορ. Έγραφαν ποιηματάκια ο ένας στον άλλον φεύγοντας από το σπίτι. Πιο μεγάλη έλεγα στον πατέρα μου τα προσωπικά μου, μικρή όχι. Με συμβούλευε, αλλά είχε μέτρο, δε μου έλεγε “πρέπει να κάνεις αυτό”. Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, Σωτήρης Μουστάκας - που είχε μεγαλείο ψυχής -, έπαιζα στο θέατρο. Την ίδια χρονιά, με διαφορά 3 μήνες, έχασα τη μητέρα μου, Μαρία Μπονέλου».

«Βλέπω ταινίες με τους γονείς μου, δεν έχω πρόβλημα. Από τον πατέρα μου έχω πάρει το βλέμμα του, από τη μητέρα μου την γλύκα της. Επειδή οι γονείς μου ήταν τόσο δοτικοί, νομίζεις πως όλος ο κόσμος έτσι είναι. Και είδα αχαριστία και εξαπάτηση», είπε συγκινημένη.