Θρήνος για τον ηθοποιό της σειράς "Δέκα λεπτά κήρυγμα", Χρήστο Βόρκα

Η σπαρακτική ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για τον ηθοποιό της σειράς

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός Χρήστος Βόρκας, ο οποίος αγαπήθηκε και έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στην πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA, "Δέκα λεπτά κήρυγμα". Θρήνος έχει "σκεπάσει" την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Facebook, ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες πέθανε και ο μπαμπάς της Αννίτας Μπραντ.

Η ανάρτηση του Χρήστου Βόρκα για το θάνατο του πατέρα του

Ο Χρήστος Βόρκας δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του και έγραψε «Μπαμπά μου...».

Θρήνος για τον ηθοποιός της σειράς 'Δέκα λεπτά κήρυγμα', Χρήστο Βόρκα

Πως είναι σήμερα ο Χρήστος Βόρκας

Μετά το τέλος της σειράς ο ίδιος έχει κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν τον βλέπουμε και τόσο συχνά στη μικρή οθόνη.

«Η πιο μεγάλη αλλαγή νομίζω είναι το γεγονός ότι τότε πρωτοξεκινούσα ως απλός ηθοποιός, ενώ σήμερα, 14 χρόνια μετά, έχω αποκτήσει την ιδιότητα και του σκηνοθέτη αλλά και του θεατρικού επιχειρηματία, σε δική μου θεατρική στέγη, οργανώνοντας τις δικές μου θεατρικές παραγωγές», είχε αναφέρει στο Down Town Κύπρου ο Χάρης Βόρκας.

Πριν μερικά χρόνια μέσα από τα social media είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Χάρη Βόρκα σε πρόσφατη έξοδό του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει αποκτήσει μακριά μαλλιά, κάτι το οποίο θα αργήσει μάλλον να αποχωριστεί .

Τέλης Δέκα λεπτά κήρυγμα σήμερα