Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό του J2US

«To καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό του J2US

Το βράδυ του Σαββάτου 1/1 προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του J2US μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Η χθεσινή βραδιά ήταν άκρως απολαυστική καθώς είχε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Ωστόσο, το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίες από τα πρώτα κιόλας live είχαν δείξει πως είναι από τα φαβορί.

Έτσι, λίγο μετά από την μεγάλη του νίκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω των instastories. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «To καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ όλους».

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά το J2US

Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Καταγγέλλει ότι της πήραν δαχτυλίδι χιλιάδων ευρώ

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, η γνωστή influencer έπεσε θύμα κλοπής, όπως και το γνωστό μοντέλο που έχασε χρυσαφικά και 11.000 ευρώ.

Τι συνέβη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, επισκέφτηκε, με κοντινό της πρόσωπο, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για θεραπείες σπα.

Μετά τη θεραπεία της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε να πάρει τα πράγματά της, τα οποία είχε αφήσει σε ένα κλειδωμένο ντουλαπάκι, διαπίστωσε ωστόσο ότι έλειπε ένα δαχτυλίδι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Η ίδια, στη μήνυση που κατέθεσε στις Αρχές, σημείωσε ότι είχε κλειδώσει το ντουλαπάκι, με την αστυνομία να ψάχνει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπήρξε πρόσωπο το οποίο παραβίασε το ντουλάπι.