Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Μιχαλοπούλου - Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργέιο

Με δεμένο χέρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Μιχαλοπούλου - Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργέιο

Λίγες μέρες μετά το πρώτο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της, η Μαρία Μιχαλοπούλου θέλησε να περιγράψει τα φετινά της Χριστούγεννα, προχωρώντας σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το γνωστό μοντέλο έχει ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της από την γέννησή της, το οποίο δεν της επέτρεπε να κάνει αρκετά πράγματα για αυτό και θα χρειαστούν αρκετά χειρουργία προκειμένου να αποκατασταθεί όσο περισσότερο γίνεται η ζημιά, μιας και πριν λίγο καιρό δέχτηκε σε εκείνο το σημείο επίθεση από σκύλο.

Η Μαρία λοιπόν τράβηξε μια φωτογραφία ανήμερα των Χριστουγέννων με το δεμένο της χέρι και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η ανάρτηση της Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο με δεμένο χέρι

«Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Έβαλα τα καλά μου, να ταιριάζει και η γαζα με το ρούχο γιατί έχουμε και ένα στυλ μην ξεχνάμε. Η μαμά μου νομίζω πέρασε τα καλύτερα Χριστούγεννα, μου έφτιαξε τα μαλλιά, μου έκοψε το κρέας μπουκιτσες, μου έστυψε χυμό για βιταμίνες και γενικά της αρέσει να με νταντευει όπως ήμουν μωράκι. Εγώ δεν το λατρεύω αλλά κάνει τη μαμά μου χαρούμενη όποτε της κάνω το χατίρι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να του πω τα κάλαντα χθες, τα είπα χάρηκε και εγώ χάρηκα μαζί του. Σήμερα κάντε και εσείς μια μικρή υποχώρηση για τους δικούς σας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο

«Θα ακολουθήσουν και άλλες...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μιχαλοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες σκέψεις της, μετά το χειρουργείο που έκανε στο αιμαγγείωμα που υπάρχει στο χέρι της.

«Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα.

Μην βιαστείτε να μου πείτε “καλή ανάρρωση”, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.