Νίκος Βατικιώτης: «Σκηνοθέτης με έπαιρνε τηλέφωνο και επέμενε να..»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Βατικιώτης: «Σκηνοθέτης με έπαιρνε τηλέφωνο και επέμενε να..»

Ο Νίκος Βατικιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως σκηνοθέτης τον πίεζε να βρεθούν. Μάλιστα, οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου δεν έχουν τέλος καθώς "έσκασε" άλλη μια πριν από λίγες ημέρες.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βατικιώτη

«Στο θέατρο Eliart κάθε Τετάρτη θα κάνουμε μουσική βραδιά, και στο θέατρο Άνεσις είμαι στους “12 ενόρκους”», είπε ο ηθοποιός αναφορικά με τα όσα κάνει αυτή την περίοδο επαγγελματικά του.

Είμαι 36, έχω μια μακροχρόνια σχέση, είναι επίσημο από μόνο του. το τυπικό θα έρθει αν θελήσουμε να κάνουμε παιδί. Με το που είδα σε μια πρόβα τη σύντροφό μου είπα “Εδώ μπλέξαμε”», ανέφερε για τα προσωπικά του.

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: Σε μία παράσταση με είχε δει ένας σκηνοθέτης και ήθελε να συνεργαστούμε, και με έπαιρνε τηλέφωνο για ποτό. Την τέταρτη φορά του είπα “Για ποιο λόγο; Έχω φίλους” και δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο.

Και κατέληξε: «Είχα χάσει συγγενή μου και το έμαθα μισή ώρα πριν ανέβω στη σκηνή να παίξω κωμωδία. Είχα έναν υπέροχο θαυμαστή που ήταν σε κάθε δουλειά, κάθε φορά και κάθε μέρα, ήθελε να βγαίνουμε μια φωτογραφία.».

«Με βιντεοσκοπούμε παρά τη θέλησή μου» - Νέα καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές καταγγελίες που φτάνουν στο ΣΕΗ. Πριν από λίγη ώρα, η εκπομπή Πρωινό ανακοίνωσε πως μία ηθοποιό κατήγγειλε έναν γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση. Το ΣΕΗ συνεδρίασε και διέγραψε τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για έναν ηθοποιό που συμμετείχε σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης, ενώ η νέα αυτή καταγγελία ήρθε λίγο μετά τον ηθοποιό που πήγε στον εισαγγελέα για βιασμό.

«Με βιντεοσκοπούμε παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά δεν με βοήθησε κανείς, πανικοβλήθηκα, για να το διαχειριστώ πήγα σε ψυχολόγο, μου πήρε καιρό να συνέλθω απ΄ όλο αυτό που είχα ζήσει…» ανέφερε στην κατάθεσή της η ηθοποιός!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επικοινώνησε με την εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι την καταγγελία και τη διαγραφή του ηθοποιού από το ΣΕΗ.