Γενέθλια για την Ιωάννα Σαμπιάνη - Έκλεψε τις εντυπώσεις η Σπυροπούλου με το μωβ μίνι φόρεμά της

Η αποκάλυψη για την μεταξύ τους συγγένεια που δεν γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Ιωάννα Σαμπιάνη - Έκλεψε τις εντυπώσεις η Σπυροπούλου με το μωβ μίνι φόρεμά της

Δίπλη χαρά είχε πριν μερικές μέρες η Ιωάννα Σιαμπάνη καθώς γιόρτασε τα γενέθλια της ενώ πραγματοποιήσε και τα εγκαίνια του νέου της μαγαζιού με ρούχα.

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες έδωσαν φυσικά το παρών και ήταν στο πλευρό της πρώην παίκτριας του My Style Rocks την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μάλιστα, παρευρέθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία έχουν ένα είδος συγγένειας, καθώς οι σύντροφοί τους είναι ξαδέρφια. «Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία το My style rocks, δεν το μετανιώνω, αλλά κρατάω ένα ερωτηματικό για το αν θα ξαναπήγαινα. Τότε ήμασταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή. Ήταν η παρουσιάστρια και έκτοτε έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι σύντροφοί μας είναι ξαδέλφια. Τη φωνάζω “εξαδέλφη” χιουμοριστικά, κάνουμε πολύ καλή παρέα οι τέσσερίς μας. Δεν τους έκανα εγώ το προξενιό, προέκυψε και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτούς», είχε τονίσει για την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Ιωάννα μίλησε στις κάμερες και για τον σύντρόφο της, Τζίμι Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος όπως αποκάλυψε της έκανε πρόταση γάμου.

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου, εχθές μετά τις 12 το βράδυ. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι να πω. Θα δούμε πότε θα γίνει ο γάμος, όταν ηρεμήσουμε από τις δουλειές. Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα και χάρηκα», ανέφερε η νεαρή επιχειρηματίας. Το παρών έδωσαν και ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφίδα, οι οποίοι εκείνο το βράδυ πραγματοποίησαν και την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι.

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια και τα γενέθλια της Σιαμπάνη

Ιωάννα Σαμπιάνη γενέθλια φωτογραφίες πάρτι και εγκαίνια μαγαζιού

Ιωάννα Σαμπιάνη γενέθλια φωτογραφίες πάρτι

Ιωάννα Σαμπιάνη γενέθλια φωτογραφίες

Ιωάννα Σαμπιάνη γενέθλια

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Σιαμπάνη

Η Ιωάννα δουλεύει ως brand social media manager σε εταιρεία κοσμημάτων. Στο My style Rocks δήλωσε συμμετοχή διότι όπως λέει αγαπάει τη μόδα και θέλει να προβληθεί και να πάρει στυλιστικές συμβουλές από την κριτική επιτροπή. Πλεονεκτήματά: ειλικρινής, αισιόδοξη, θετική και ενθουσιάζεται πολύ εύκολα. Μειονέκτημα: απογοητεύεται εύκολα. Το στυλ που την αντιπροσωπεύει είναι το εκκεντρικό όμως γενικά προσαρμόζεται και υποστηρίζει κάθε στυλ. Το πρόσωπο που θαυμάζει στη μόδα είναι η Iris Apfel.

Την Ιωάννα την έχουμε δει τηλεοπτικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Late Night” στον ΑΝΤ1, τον Νοέμβριου του 2017 όταν εκείνος αναζητούσε νέα πρόσωπα για να συμπληρώσουν την παρέα της βραδινής εκπομπής του. Σχέση: Ο σύντροφος της είναι ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και γνωρίστηκαν όταν εκείνη εργαζόταν στο εστιατόριο του ως υποδοχή.