Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor - «Έχω δει γυναίκες να πιάνονται μαλλί με μαλλί και...»

«Υπάρχουν πράγματα που γίνονται μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορούν να βγουν έξω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor -  «Έχω δει γυναίκες να πιάνονται μαλλί με μαλλί και...»

Τον Κώστα Παπαδόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor». Ο γνωστός ζαχαροπλάστης άφησε για τα καλά το δικό του στίγμα στο ριάλιτι λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα καθώς πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ο "κακός" χαμός με εκείνον και τον Αλέξη Παππά.

Μάλιστα, ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για την πολυσυζητημένη τριάδα που φαίνεται να έχει "σπάσει" για τα καλά.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου

«Υπάρχουν πράγματα που γίνονται μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορούν να βγουν έξω. Και εγώ ο ίδιος έχω κάνει κακή κίνηση μέσα στο παιχνίδι, για την οποία έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγγνώμη και σήμερα με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε φίλοι.

Έχω δει και γυναίκες να πιάνονται μαλλί με μαλλί και ακόμα δεν μιλιούνται. Αυτά έμειναν πίσω στο νησί, εγώ τα έχω βρει με όλους. Ήταν αχώριστοι φίλοι στο παιχνίδι, δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό. Ειλικρινά, ήταν τόσο αγαπημένοι και στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν το περίμενα.

Ό,τι και να φταίει θα το λύσουν μεταξύ τους και επειδή κάποια πράγματα είναι προσωπικά δεν πρέπει να λέγονται» και συνέχισε: «Ο Τζέιμς έχει δημοσιότητα και δεν χρειάζεται να κάνει όλα αυτά για να κερδίσει κάτι παραπάνω».

Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Πρωινού - Οι ευχές Λιάγκα και Σκορδά

Μπαμπάς για ακόμη μια φορά θα γίνει πρώην παίκτης του Survivor 4, όπως ήδη έχει ανακοινώσει μέσα από δηλώσεις του. Αυτή την φορά ωστόσο, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως το φύλο του μωρού είναι... κορίτσι.

Την ευχάριστη είδηση μετέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Τρίτης 19/10, με όλη την ομάδα της εκπομπής να στέλνει της ευχές της με πρώτους πρώτους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μπαμπάς λοιπόν θα γίνει ο Κώστας Παπαδόπουλος για 4η φορά και επιτέλους θα έρθει στον κόσμο η κόρη, την οποία ήθελε πάρα πολύ.