Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Φοβάμαι τον θάνατο»

«Ο κορωνοϊός ήταν κάτι τρομακτικό για μένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Φοβάμαι τον θάνατο»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για το πως μπήκε η υποκριτική στη ζωή του λέγοντας:

«Δεν ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω ζωγράφος. Η ανάγκη με οδήγησε. Είδα θέατρο και μου άρεσε. Ήταν ένας κόσμος που ήθελα να μπω».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ασπιώτη

«Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις αλλά τις έχω αρνηθεί γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια, οι συντελεστές. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να συνδυάζει το πακέτο και να είναι σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Από τα πολλά ‘όχι’ που έχω πει στην τηλεόραση και αυτή μου λέει ‘όχι’ τώρα σιγά σιγά. Φέτος δεν είχα κάποια πρόταση».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης μίλησε για τις φοβίες του. «Φοβάμαι τον θάνατο, τις αρρώστιες. Ο κορωνοϊός ήταν κάτι τρομακτικό για μένα. Ήμουν μικροβιοφοβικός, προσπάθησα να το ξεπεράσω αλλά η πανδημία δεν βοήθησε. Ακόμα το έχω». Δείτε επίσης εδώ γιατί δεν ήταν στην εκπομπή η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Γεννήθηκε το 1982 στην Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών πέρασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ξεκινώντας τις σπουδές του στην υποκριτική, ενώ αποφοίτησε το 2004.

Την ίδια χρονιά πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Μη φεύγεις...» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη και παραγωγή Λάκη Λαζόπουλου, υποδυόμενος έναν φοιτητή που σπουδάζει με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια χρονιά η ταινία έγινε νεανική τηλεοπτική σειρά στον Alpha με τίτλο «504 χλμ. βόρεια της Αθήνας» όπου και πάλι είχε τον ίδιο, με την ταινία, ρόλο.

Η σειρά στάθηκε αφορμή να εγκατασταθεί στην Αθήνα το 2005. Εκεί ξεκίνησε την πορεία του σε διάφορες τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές δουλειές.

Τις σεζόν 2005-2007 συμμετείχε στην κωμική σειρά «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» ενώ έπαιξε στην ταινία «Μια ζωή σαν άλλη» το 2006. Ακολούθησαν τηλεοπτικές συμμετοχές στις σειρές «Ευτυχισμένοι Μαζί», «Singles 3», «10η εντολή» και «Ου φονεύσεις».

Στον κινηματογράφο είχε λάβει μέρος στην ταινία «Στρέλλα» το 2009, «Το γάλα» το 2011 και «Πέντρο Νούλα» το 2016 όπου ερμήνευσε τον ομώνυμο ρόλο.