Κουράστηκαν από τους πολλούς τσακωμούς και χώρισαν - Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Οι εντάσεις είχαν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κουράστηκαν από τους πολλούς τσακωμούς και χώρισαν - Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Ο Chase Stokes και η Madelyn Cline αποφάσισαν πλέον χωριστούς δρόμους μετά από περισσότερο από έναν χρόνο κοινής πορείας. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως οι δυο τους είναι συμπρωταγωνιστές στην σειρά «Outer Banks» όπου έχει γίνει ανάρπαστη σε πολλές χώρες. Μάλιστα, άλλο ένα ζευγάρι φαίνεται πως έχει χωρίσει.

Ο λόγος που χώρισαν

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή από μια πηγή στο Page Six όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο Chase και η Madelyn δεν είναι πια μαζί, δεν είναι μυστικό μεταξύ όσων τους γνωρίζουν, ότι χώρισαν».

Μια ακόμη πηγή αποκάλυψε ότι «τα πράγματα έγιναν δύσκολα μεταξύ του Chase και της Madelyn τον Σεπτέμβριο και μιλούσαν ανοιχτά με φίλους για τον χωρισμό μέχρι τον Οκτώβριο».

Chase - Madelyn: Χωρισμός

Λίγα λόγια για τον Chase Stokes

Ο Τσέις Στόουκς γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1992 στην Αννάπολη του Μέριλαντ, μοναχοπαίδι του Τζεφ Στόουκς και της Τζένιφερ Κάνινγκ. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν αρκετών μηνών.

Ο Στόουκς μετακόμισε στη συνέχεια με τη μητέρα του στην Ατλάντα, Τζόρτζια, και αργότερα στο Ορλάντο της Φλόριντα ως έφηβος όπου παρακολούθησε το γυμνάσιο Timber Creek.

Έλαβε το πτυχίο του στο Κολέγιο της Βαλένθια και αργότερα παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα και το Κρατικό Κολλέγιο Σεμινόλ. Μεγαλώνοντας, φιλοδοξούσε να γίνει επαγγελματίας παίκτης χόκεϊ επί πάγου.

Λίγα λόγια για την Madelyn Cline

Γεννημένη από τον κτηματομεσίτη Παμ και τον μηχανικό Mark, πέρασε μερικά από τα πρώτα καλοκαίρια της στη Νέα Υόρκη δουλεύοντας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, μερικά για την T-Mobile και τον Sunny D.

Σύντομα ξεκίνησε με μικρούς ρόλους όπως η Chloe στο Boy Erased και ο Taylor Watts στο Vice Principals.[5] Είχε επίσης μικρούς επαναλαμβανόμενους ρόλους στα The Originals και Stranger Things.Το 2018, επιλέχθηκε ως Σάρα Κάμερον στο Outer Banks, η πρώτη σεζόν του οποίου κυκλοφόρησε στις 15 Απριλίου 2020.

Η εκπομπή έλαβε θετικές κριτικές και μια δεύτερη σεζόν επιβεβαιώθηκε τον Ιούλιο του 2020. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Cline και ο τότε φίλος της, Chase Stokes, πρωταγωνίστησαν στο μουσικό βίντεο για το σινγκλ των Kygo και Donna Summer "Hot Stuff. Τον Ιούνιο του 2021, υπέγραψε στο sequel για να γίνει μέρος του καστ του Μαχαίρια έξω 2.