Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπανδρέου μια εβδομάδα μετά την κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Συγκίνησε η εξομολόγηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπανδρέου μια εβδομάδα μετά την κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θάνατο της Φώφης Γεννηματά, μια εβδομάδα μετά την κηδεία του που προκάλεσε ανατριχίλα με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως, το γεγονός αυτό, αποτέλεσε έναν από τους λόγους που τον έκανε να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική. Υπογράμμισε μάλιστα, πως από πάντα βρισκόταν δίπλα της και στον αγώνα της.

Η αποκάλυψη του Παπανδρέου για την Γεννηματά

«Την είχα στηρίξει και ήξερε ότι την στήριζα και τώρα. Δεν είχα προγραμματίσει εγώ να ξαναμπώ σε αυτήν την διαδικασία. Αισθανόμενος το αίσθημα ευθύνης και το κενό που άφησε πίσω η Φώφη και τα κελεύσματα, αφουγκράστηκα και την κοινωνία και είπε ότι ναι, πρέπει να βοηθήσω, να συμβάλλω με κάθε τρόπο σε αυτήν την ανάταξη αυτής της ωραίας παράταξης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

"Τσάκισε" κόκαλα η νέα ανάρτηση του συζύγου της Γεννηματά

Μια εβδομάδα μετά το τελευταίο "αντίο", ο Ανδρέας Τσούνης, θέλησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τα καλά του λόγια και τα μηνύματα στήριξης που δέχτηκε όλη η οικογένεια.

«Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας. Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης. Με την παρουσία σας, τα μηνύματα σας, τα ζεστά σας λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο. Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε. Η Φώφη, η σύζυγος, η μητέρα που μόνο αγάπη και στοργή είχε για μας. Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο. Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο. Γι' αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα. Γι' αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας», έγραψε χαρακτηριστικά.