Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Χάδι του Αγγέλου» της Καρμέλας Κατσαμένη και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προσωπικά της και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο να την δούμε με κάποιον σύντροφο στο μέλλον.

«Το συγκεκριμένο έργο απευθύνεται στις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από τα παιδικά τους χρόνια και έχουν τραυματικές εμπειρίες στη διάρκεια της ζωής τους. Κάθε γυναίκα σε κάποιες φάσεις της ζωής της μπορεί να περάσει κάποιες πιέσεις. Το σύμπαν επιφυλάσσει για κάθε άνθρωπο ένα βάλσαμο, πάντα θα υπάρξει κάποια στιγμή της ζωής μας που θα βρούμε το άλλο μας μισό και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει», ανέφερε αρχικά.

«Τις σκοτεινές πλευρές της προσωπικής μου ζωής τις διαχειρίστηκα διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Στην πορεία αυτή παίζει ο περίγυρος και το κοινωνικό περιβάλλον», συνέχισε.

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για νέα έρωτα

«Ο νέος μου έρωτας δεν είναι ανακοινώσιμος… Πλάκα κάνω! Άλλωστε ο μεγάλος έρωτα της ζωής μου είναι ο γιος μου Αλέξανδρος», αποκάλυψε. «Είμαι έτοιμη να βρω το άλλο μου μισό γιατί έχω επαναπροσδιορίσει τη ζωή μου».

«Το παρελθόν είναι παρελθόν και θα πρέπει να βλέπουμε το μέλλον», είπε στη συνέχεια διαψεύδοντας τις φήμες επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη.

Μαζί με τον γιο του, Αλέξανδρο, στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο Γιώργος Πατούλης

Την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για την επέτειο του “ΟΧΙ” πήγαν να παρακολουθήσουν ο Γιώργος Πατούλης μαζί με τον γιο του, Αλέξανδρο αλλά και ο Κώστας Μπακογιάννη με το παιδί του.

Ο 16χρονος γιος του Περιφερειάρχη αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του και παρόλο που δεν είναι πλέον μαζί με την Μαρίνα Πατούλη, ο γιος τους θα τους ενώνει πάντα.

Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται πως ήταν απούσα από την παρέλαση, ενώ την ίδια στιγμή έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, με αφορμή την σημερινή μέρα.