Ευθύμης Ζησάκης: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με την σύντροφό του

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευθύμης Ζησάκης: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με την σύντροφό του

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι τρελά ερωτευμένος τα τελευταία χρόνια και όπως είναι λογικό δεν το κρύβει καθώς είναι στην πιο καλή περίοδο της ζωής του, δίπλα στην αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός ενεργός στα social media του όπου αρκετές φορές δημοσιεύει διάφορες στιγμές από τη προσωπική του ζωή μιας και πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως κόλλησε κορωνοϊό.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια προσωπική φωτογραφία με την σύντροφό του, Χρύσα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ηλιοβασίλεμα μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ευθύμη Ζησάκη

Ευθύμης Ζησάκης: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφο του - «Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί»

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στη κάμερα του Happy Day -όπου έριξε και αυλαία σήμερα- και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη σύζυγο του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μάλιστα και για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τους τηλεοπτικούς του ρόλους.

Οι δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη

“Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας.

Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο. Οι συγκρούσεις με την έννοια της σύγκρουσης. Υπάρχει σαφώς κάποια διαφωνία η οποία είναι εύλογη και η οποία με την συζήτηση, γίνεται… ευθεία. Συγκατοικούμε με την Χρύσα, δεν φοβάμαι καθόλου τον γάμο”.