Χαμός με Ρέμο και Μπόσνιακ στην Μύκονο - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Υβόννη

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Τα παιχνίδια με τον φωτογράφο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με Ρέμο και Μπόσνιακ στην Μύκονο - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Υβόννη

Ξεκίνησαν ως συνεργάτες, όμως γρήγορα έφυγαν από τα «τυπικά» που προϋποθέτει μια καλλιτεχνική συνύπαρξη και πλέον κάνουν παρέα κάθε καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τα επαγγελματικά τους σχέδια. Έτσι και φέτος, όταν ο Eros Ramazzotti επισκέφθηκε τη Μύκονο για τις καθιερωμένες οικογενειακές του διακοπές, δεν θα μπορούσε να έχει άλλον στο πλευρό του, παρά τον Αντώνη Ρέμο, που κι εκείνος παραθερίζει στο νησί το τελευταίο διάστημα μαζί με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη Πασχαλίδου.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

«Τον αγαπώ και τον θαυμάζω», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Έλληνας τραγουδιστής για τη φιλία τους, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Είναι σταρ και ένας υπέροχος άνθρωπος». Να θυμίσουμε πως στην πορεία της φιλίας τους, οι δύο καλλιτέχνες έχουν βάλει την σφραγίδα τους στα events του καλοκαιριού, τραγουδώντας μαζί στο Nammos, φέρνοντας σε κέφι χιλιάδες εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά υψηλότατους τζίρους. Στον... τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στην παραλία της Ψαρούς και στην πλευρά του Nammos, τους συνάντησε και αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του YOU, να ξεκινούν με σκάφος για τουρ στις Κυκλάδες. Στην παρέα τους βρίσκονταν ο κουμπάρος του Αντώνη Ρέμου, Κώστας Πηλαδάκης, με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καθώς και τα παιδιά του Ιταλού τραγουδιστή από τον δεύτερο γάμο του με την Ιταλίδα ηθοποιό Marica Pellegrinelli, η 10χρονη Raffaela Maria και ο 6χρονος, Gabrio Tullio.

Οργή του Αντώνη Ρέμου για τα μέτρα

Ποιος είδε τον Ρέμο και δεν τον... φοβήθηκε μετά την ανακοίνωση του τοπικού lockdown στη Μύκονο, ενός νησιού που έχει αγαπήσει κι εκείνο με τη σειρά του τον έχει αποθεώσει στις live εμφανίσεις του - συχνά και με τον Eros Ramazzotti. Σε δηλώσεις του στο “ΣουΚου Family” ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι λυπηρό και δραματικό για τη Μύκονο εν μέσω καλοκαιριού να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, λυπάμαι για τον τρόπο που παίρνονται αυτές οι αποφάσεις, δεν γίνεται να παίρνονται αυτές οι αποφάσεις όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Θεωρώ ότι πετύχαμε την “ανοησία” της αγέλης, όχι την ανοσία…» (Δείτε εδώ το βίντεο)

Οι φωτογραφίες Ρέμου - Μπόσνιακ στην Μύκονο

Ρέμος Μπόσνιακ στην Μύκονο

Ρέμος Μπόσνιακ Πυλαδάκης στην Μύκονο

Ερωτικό καλοκαίρι #2 για Πηλαδάκη-Ναυσικά

Δεύτερο και... τυχερό φαίνεται πως είναι αυτό το καλοκαίρι για το ζευγάρι Κώστα Πηλαδάκη και Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Ένας έρωτας που γεννήθηκε στα χρόνια της καραντίνας, γρήγορα προχώρησε σε συγκατοίκηση και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι δυο τους βρίσκονταν στα καλύτερά τους και πλέον δεν κρύβονται από τον φακό - αντίθετα χαιρετούν χαμογελαστοί τον φωτογράφο που τους απαθανάτισε.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί από σήμερα με 1,5 ευρώ