Δανάη Γεωργαντά: Το ξέσπασμα με αφορμή τα σχόλια για τα κιλά της - «Κουράστηκα με την αγένεια»

«Κουράστηκε με τους άντρες που θεωρούν ότι υπάρχουμε για να τους ικανοποιούμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Γεωργαντά: Το ξέσπασμα με αφορμή τα σχόλια για τα κιλά της - «Κουράστηκα με την αγένεια»

Μια σειρά από αρνητικά σχόλια για τα κιλά της αποσπά κατά καιρούς η Δανάη Γεωργαντά, ή αλλιώς η «Μικρή Ολλανδέζα» που οι περισσότεροι την γνωρίζουμε.

Η γνωστή Youtuber δεν άντεξε και προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα, με την ίδια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram τα κακόβουλα μηνύματα και τα σχόλια που λαμβάνει, ενώ και η Τζένη Διαγούπη απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο σε όσους της σχολιάζουν τα κιλά της.

Το ξέσπασμα της Δανάης Γεωργαντά για τα σχόλια αναφορικά με τα κιλά της

Προς απάντηση στο σχόλιο: «Πώς έγινες έτσι; Χάσε κανά κιλό», είπε: «Ο άνθρωπος κρατάει 2 παιδιά στην αγκαλιά του. Κουράστηκα με την αγένεια.

Με εμένα που πρέπει να είμαι πάντα δυνατή, γιατί “έτσι είναι όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο”, με τους άντρες που θεωρούν ότι υπάρχουμε για να τους ικανοποιούμε, με το να έχει μεγαλύτερη αξία ένα σώμα από την ψυχή».

Σε ένα άλλο story η ίδια έγραψε: «Η ζωή όμως συνεχίζεται και εγώ θα φροντίζω το σώμα μου όσο καλύτερα μπορώ. Όχι για να αρέσω, αλλά για να είμαι καλά στην υγεία μου».

Δανάη Γεωργαντά σχόλια για τα κιλά της

Δανάη Γεωργαντά σχόλια για τα κιλά της 2

Δανάη Γεωργαντά σχόλια για τα κιλά της 3

Δανάη Γεωργαντά σχόλια για τα κιλά της 4

Δανάη Γεωργαντά σχόλια για τα κιλά της 5

Όλα όσα δεν ήξερες για την Μικρή Ολλανδέζα - Δανάη Γεωργαντά

“Γεννήθηκα στην Ολλανδία. Μέχρι τα εννιά μου μέναμε στην Ουτρέχτη. Μετά ήρθαμε στην Ελλάδα. Στο Ναύπλιο, τον τόπο καταγωγής του πατέρα μου. Στην Αθήνα ήρθα πριν από επτά χρόνια. Τα αρχικά πλάνα μου ήταν να δώσω για την Καλών Τεχνών. Αλλά το άφησα στη μέση ενώ ξεκίνησα σχέδιο. Έκανα διάφορες δουλειές και τώρα είμαι Vlogger. Επαγγελματικά. Ναι, ζω από αυτό. Πως ξεκίνησα; Ήθελα να κάνω ένα pin up χτένισμα, των 50s και έψαχνα ένα βίντεο στο YouTube κι έπεσα πάνω στο κανάλι της Cherry Dollface.

Τότε κατάλαβα τι είναι το tutorial και πως λειτουργεί το vlogging. Παρακολουθούσα ένα χρόνο πριν ξεκινήσω πως λειτουργεί. Και όχι δεν το ξεκίνησα με σκοπό να γίνει το επάγγελμα μου. Ξεκίνησα με πολλά βίντεο για χτενίσματα και μακιγιάζ. Αλλά πραγματικά εκτοξεύθηκε το κανάλι όταν ξεκίνησα να δημιουργώ βίντεο που σχετίζονται με την ζωή μου, με την καθημερινότητά μου. Προσωπικά το κανάλι μου είναι το ημερολόγιο μου σε μορφή βίντεο. Δεν σχολιάζω την επικαιρότητα. Θα κάνω και σοβαρά και αστεία θέματα με σκοπό να τα δεις γυρίζοντας από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, την σχολή, την δουλειά σου. Ανάλογα με την έμπνευση που έχω.

Κοιτάω τα trends του YouTube για να ενημερώνομαι. Τι προωθεί και το ίδιο το YouTube αλλά μου ζητούν βίντεο από την καθημερινότητά μου, Θέλουν να με βλέπουν να ξυπνάω, να πηγαίνω για καφέ, να βρίσκομαι σε κάποια events. Φαντάσου κάτι σαν ριάλιτι αλλά χωρίς τους τσακωμούς και τα κουτσομπολιά. Έχω 130.000 εγγεγραμμένους στο κανάλι μου. Το μυστικό είναι απλό: να είσαι ο εαυτός σου. Χαλαρή. Και εντάξει, δείχνω την πιο αισιόδοξη και χαρούμενη πλευρά του εαυτού μου” είχε πει χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξη.