"Λύγισε" στην σκηνή ο Σωκράτης Μάλαμας: "Ένα κοριτσάκι το πάτησε ένα φορτηγό. Με τρώει όλη μέρα, δεν μπορώ"

"Ας πάει η ψυχή του όπου είναι να πάει"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

«Άκουσα αυτό που έγινε στη Νίκαια. Ένα κοριτσάκι το πάτησε ένα φορτηγό. Με τρώει όλη μέρα, δεν μπορώ… Ας πάει η ψυχή του όπου είναι να πάει», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Σωκράτης Μάλαμας πάνω στην σκηνή του Κατράκειου Θεάτρου το βράδυ της Παρασκευής με αφορμή τον θάνατο της 7χρονης Παναγιώτας στη Νίκαια.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε από τη χθεσινή συναυλία, ο Σωκράτης Μάλαμας ενώ τραγουδούσε την επιτυχία του «Ο Κήπος», δεν άντεξε και «έσπασε» ζητώντας από το κοινό να τραγουδήσει λέγοντας: «δεν μπορώ να τραγουδήσω, τραγουδήστε το εσείς».

Ο Σωκράτης Μάλαμας επί σκηνής

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 7χρονης μπροστά στις κάμερες

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του. Δεν ξέρω αν ο οδηγός είχε οικογένεια» είπε το μεσημέρι της Παρασκευής στο T-live ο πατέρας της 7χρονης που έχασε την ζωή της στη Νίκαια και πρόσθεσε ότι η επιθυμία του να δώσει τα όργανά της μικρής δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς, όπως του είπε η γιατρός, η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος. «Μεταμορφώθηκε σε άγγελο»...

Και συνέχισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. Ήθελα να βοηθάω ανθρώπους και το είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Η κόρη μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο», ανέφερε με λυγμούς. «Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρεθώ σε τέτοια θέση. Συγκλονιζόμουν και έκλαιγα όταν άκουγα γονείς να έχουν χάσει τα παιδιά τους», κατέληξε.

Νίκαια 7χρονη πατέρας