Στη Μύκονο ο Justin Bieber με την σύζυγό του, Hailey Baldwin

Οι βόλτες με τον σωματοφύλακα και οι φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη Μύκονο ο Justin Bieber με την σύζυγό του, Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber είναι το πρώτο μεγάλο όνομα του Hollywood που έφτασε στη Μύκονο για το φετινό καλοκαίρι, λίγες ημέρες μετά την Ιωάννα Τούνη . Ο Καναδός pop τραγουδιστής, επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων κάτω από άκρα μυστικότητα μαζί με την σύζυγό του Hailey Baldwin.

Η είδηση ότι βρίσκεται στη χώρα μας και το νησί των Κυκλάδων έγινε γνωστή από αναρτήσεις στο Διαδίκτυο. Ο ίδιος επέλεξε να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, οι οποιοί στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ήταν ντυμένος casual με κίτρινο σορτς, λευκό t-shirt, λευκά sneakers και μαύρο καπέλο. Ο 27χρονος έφτασε στην Μύκονο με ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του και έκατσε μια μέρα, ενώ όπου κι αν κυκλοφόρησε είχε μαζί του σωματοφύλακα.

Η συνάντηση του Justin Bieber με τον Εμανουέλ Μακρόν

Οι Justin Bieber και Hailey Baldwin συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η επίσκεψη του ζεύγους Bieber τη Δευτέρα, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, την επίσημη κατοικία του προέδρου της Γαλλίας στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, 21η Ιουνίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 στη Γαλλία και τιμάται κάθε χρόνο με πλήθος εκδηλώσεων σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η Σοαζίγκ ντε λα Μουασονιέρ, επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου κοινοποίησε σειρά φωτογραφιών από τη συνάντηση του Καναδού σούπερσταρ της ποπ και της συζύγου του με τον Εμανουέλ Μακρόν και την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Ο Καναδός τραγουδιστής, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες φοράει κοστούμι και αθλητικά παπούτσια και αγκαλιάζει τη Μπριζίτ Μακρόν.