Ντέμι Λοβάτο: Ανακοίνωσε την αλλαγή της σεξουαλικότητας της

«Σήμερα είναι μια μέρα που είμαι τόσο χαρούμενη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντέμι Λοβάτο: Ανακοίνωσε την αλλαγή της σεξουαλικότητας της

Την αλλαγή της σεξουαλικότητητας της ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες η Ντέμι Λοβάτο μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που πριν λίγο καιρό σόκαρε με την αποκάλυψη μερικώς προβλημάτων της, αποφάσισε να κάνει come out ως non binary και γνωστοποιήσε ότι πλέον θα χρησιμοποιεί την αντωνυμία “they” και όχι το “She” που χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια ως γυναίκα.

Με άλλα λόγια, ανήκει στους ανθρώπους που δεν ταυτίζονται ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκες και δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες φύλου.

Η αποκάλυψη της Ντέμι Λοβάτο

«Σήμερα είναι μια μέρα που είμαι τόσο χαρούμενη που μοιράζομαι περισσότερα από τη ζωή μου σε όλους. Είμαι περήφανη που σας ενημερώνω ότι ταυτίζομαι ως non-binary και θα αλλάζω επίσημα τις αντωνυμίες μου.

Χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες “αυτοί” αντιπροσωπεύεται καλύτερα η ρευστότητα που νιώθω στην έκφραση του φύλου μου».

«Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό»

Η Ντέμι Λοβάτο αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για τα περιστατικά που έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή της, στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Dancing with the devil στο youtube. Η ίδια αναφέρεται στον βιασμό της αλλά και στην χρήση ναρκωτικών που την έκανε να φτάσει κοντά στον θάνατο.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις στιγμές που έκαναν τη ζωή της να αλλάξει και αποκαλύπτει με απόλυτη ειλικρίνεια όλα όσα της συνέβησαν, ενώ αναφέρθηκε και στο οριστικό τέλος του αρραβώνα της.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα 5 με 10 λεπτά ζωής ακόμα, έπαθα τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή» ακούγεται να λέει. «Είχα πολλές ζωές, όπως οι γάτες. Τώρα είμαι στην ένατη. Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα παλεύω με τις συνέπειες μέχρι σήμερα. Δεν οδηγώ καθώς έχω θολά σημεία στην όρασή μου. Και πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν κατάφερα να διαβάσω ένα βιβλίο δύο μήνες μετά, η όρασή μου ήταν πολύ θολή», είπε σχετικά με τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά.

Ντέμι Λοβάτο βιασμός

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον βιασμό που σημάδεψε τη ζωή της: «Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς. Έπειτα το κατέπνιξα και είπα στον εαυτό μου ότι φταίω εγώ επειδή πήγα στο σωμάτιο μαζί του, επειδή τον φίλησα… Ήμουν μέρος της ομάδας της Disney που έλεγαν δημοσίως ότι θα περιμένουν μέχρι τον γάμο.

Η δική μου πρώτη φορά δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, και αυτό ήταν φρικτό. Επίσης, συνέχισα να βλέπω όλη την ώρα αυτό το άτομο, έτσι προσπάθησα να ξεσπάσω με άλλες συμπεριφορές: Έκοβα τον εαυτό μου, έκανα εμετό κ.λπ. Η βουμιλία μου έφτασε σε τόσο άσχημο στάδιο που άρχισα να ξερνάω αίμα για πρώτη φορά», παραδέχεται.