Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι τους μαζί με την νεογέννητη κορούλα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα, Βίβιαν Δράκου, η οποία πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Η Βίβιαν γέννησε την Κυριακή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φυσικά το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές.

Πριν από λίγες ώρες ο Θανάσης Πατριαρχέας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως η σύζυγος του πήρε εξιτήριο και επιστρέφουν στο σπίτι.

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα

«Ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι μικρή μου !Ευχαριστώ όλους στο ΡΕΑ για τη φροντίδα που παρείχαν στη σύζυγο μου και στο νέο μέλος της οικογένειας μας, ιδιαίτερα τη γιατρό μας κα. Σταυρούλα Γεωργακιλα και τη μαία Ειρήνη Τομαρά».

 Βίβιαν Δράκου η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η πρώτη ανάρτηση της Βίβιαν Δράκου με τη νεογέννητη κόρη της

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο με την άφιξη της μικρής τους και έτσι, η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Να θυμίσουμε πως η αποκάλυψη ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει δεύτερο παιδάκι έγινε μόλις λίγες εβδομάδες πριν μέσα από τον λογαριασμό του Θανάση Πατριαρχέα και ενώ η Βίβιαν Δράκου είχε μπει ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης.

Βίβιαν Δράκου παιδί