Κωνσταντίνος Πλεμμένος: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Χαρούμενα τα νέα για τον ηθ9οποιό από τη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Πλεμμένος: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Μπαμπάς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, καθώς η αγαπημένη του, Ιφιγένεια Μακρή, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», την σεζόν 2016-2017, μια σειρά που πρόκειται στο μεταξύ να συνεχιστεί και του χρόνου.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νεα μέσω μιας φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την εγκυμονούσα σύντροφο του, Ιφιγένεια Μακρή. Το ζευγάρι απεικονίζεται στη κουζίνα του σπιτιού του, έχοντας μαζί τους τον σκύλο τους.

«Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις μαμάδες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνος Πλεμμένος Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Αυτά είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος

«Μπορεί ένας γάμος να κρατιέται, αλλά ο κάθε άνθρωπος μόνος του έχει κάποιες επιθυμίες. Αν μέσα στον γάμο δεν τις εκπληρώνει, αυτό κάπου θα το εκφράσει και αν δεν το κάνει θα έχει επιπτώσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα...

Ο καθένας θα πρέπει να εκφράζεται καλλιτεχνικά. Στην ουσία, όμως, κάποιος ξεσπάει για λίγο μέσα από μια άλλη ασχολία, αλλά επί της ουσίας επισκιάζει προσωρινά το πρόβλημα, δεν το λύνει είναι το βασικό που γίνεται στη ζωή αυτή τη στιγμή. Άμα θες να γίνεις ζωγράφος και δεν καταφέρνεις να βγάλεις λεφτά από αυτό, τι κάνεις; Μπορείς να συνεχίσεις τη ζωγραφική σου και να δουλεύεις σε κάτι το οποίο θα είναι συμβατικό.

Έχουν κατασκευάσει έτσι την κοινωνία. Το καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία. Πρέπει να έχεις τον χρόνο να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί. Άμα δεν εκφράζεις αυτό που σε βασανίζει, αρρωσταίνεις ψυχολογικά και σωματικά».