Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Γιώργο Κιμούλη»

«Ήξερα όπως ξέρουν όλοι, φημολογίες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Γιώργο Κιμούλη»

Καλεσμένη στην εκπομπή Τετ- α - Τετ θα βρεθεί την Κυριακή η Κατερίνα Λέχου, η οποία θα μιλήσει μεταξύ άλλων στον Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη και για όλα όσα έγιναν μετά τις καταγγελίες που υπήρχαν εις βάρος του.

Η Κατερίνα Λέχου τότε είχε αποφασίσει να μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία που έζησε στο πλευρό του και στις νέες της δηλώσεις αναφέρει πως δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λέχου για τον Γιώργο Κιμούλη

«Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό. Αυτό ήταν επαγγελματικό.

Ήξερα όπως ξέρουν όλοι, φημολογίες, αλλά οι φημολογίες είναι ενδεικτικές δεν είναι αποδεικτικές. Το πιο δύσκολο δεν είναι να συγχωρήσεις τον άλλον, είναι να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που επέτρεψες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω αν έπαιξε τόσο ρόλο η πανδημία, όσο η Σοφία Μπεκατώρου. Αυτή η γυναίκα άνοιξε μεγάλο δρόμο. Της ανήκουν όλα τα εύσημα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων στη ζωή μου»

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φλερτ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή ξεκαθαρίζοντας πως έχει κάνει αρκετές λάθος επιλογές στη ζωή της ενώ εξήγησε πως δεν έβαζε όρια στους ανθρώπους.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για τη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Η Κατερίνα Λέχου στο παρελθόν είχε αναφερθεί και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκαθαρίζοντας πως για εκείνη ήταν πολύ θλιβερά όλα όσα έμαθε.

«Το προηγούμενο καλοκαίρι με πολύ ασφαλείς συνθήκες γυρίσαμε μία σειρά που μου άρεσε πάρα πολύ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα, αλλά στην σειρά μέσα είναι το νησί.

Είναι ψυχολογικό θρίλερ το οποίο έχει και ερωτικό στοιχείο μέσα, όμως ο βασικός πυρήνας του ασχολείται με την δομή της ελληνικής οικογένειας και με τις αρρώστιες αυτής της δομής, οι οποίες αποκαλύπτονται με πολύ αριστοκρατικό τρόπο. Μακάρι να γίνουν περισσότερες δουλειές…», δήλωσε αρχικά.

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων, από εκεί ξεκινάει γιατί δεν σου φταίει μόνος ο άλλος πας και εσύ σε αυτόν. Δεν έβαζα όρια, δεν ήξερα τίποτα, πήγαινα έτσι. Μαθαίνεις από τα λάθη, απλώς ήταν μια επώδυνη διαδικασία. Η αγάπη είναι μια πολύ γενική έννοια, αγάπη χωρίς τον σεβασμό δεν υπάρχει.

Αγάπη χωρίς αποδοχή δεν υπάρχει. Γι’ αυτό δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, γιατί είναι πολύ γενική. Έβλεπα τρομερές αποτυχίες, δεν μπορούν να φταίνε μόνο οι άλλοι φταις και εσύ. Εκεί πας να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να δεις τα θέλω σου».

Κατερίνα Λέχου προσωπική ζωή