Πάσχα 2021: Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που νηστεύουν

Τηρούν τις παραδόσεις και με το παραπάνω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάσχα 2021: Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που νηστεύουν

Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά τις άγιες αυτές μέρες του Πάσχα ωστόσο η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία μεγάλη μερίδα celebrities που επιλέγει να νηστεύει και να τηρεί τις παραδόσεις που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία.

Άλλωστε τις τελευταίες μέρες είδαμε πολλούς ανθρώπους της showbiz να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα πασχαλινά αυγά που έβαψαν μαζί με την οικογένειά τους.

Οι Έλληνες celebrities που νηστεύουν το Πάσχα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πάσχα Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Προσπαθώ κάθε χρόνο να νηστεύω τουλάχιστον δέκα μέρες. Πέρυσι για πρώτη φορά νήστευσα σαράντα μέρες. Για να το πετύχεις πρέπει να είσαι αποφασισμένος και καλόβολος με το φαγητό. Δεν πρέπει να έχεις ιδιοτροπίες με το φαγητό. Απεναντίας πρέπει να σου αρέσουν τα λαχανικά, τα όσπρια και τα λαδερά. Εγώ ενάλλασσα στη διατροφή μου όσπρια, λαδερά και θαλασσινά, ενώ νήστευα το λάδι μόνο από την Μεγάλη Πέμπτη κτλ», είχε πει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της

Μαρία Μπεκατώρου

Πάσχα Μπεκατώρου

«Του αρέσει πολύ του Αντώνη να πετάει τον Χαρταετό, πολύ (γέλια). Όχι, στα τόσα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι δεν έχουμε πάει μία φορά να πετάξουμε αετό. Τρώμε όμως πολύ καλά, οπότε εντάξει. Κάνω νηστεία μέχρι το Πάσχα και τις 40 ημέρες», είπε πριν καιρό η Μαρία Μπεκατώρου.

Νίκος Αναδιώτης

Πάσχα Νίκος Αναδιώτης

«Δε θα αρνηθώ να κάνω ομολογία της πίστεώς μου για κανένα λόγο. Θα υποκρίνομαι εκείνη τη στιγμή. Εντάξει άμα δεν το κάνεις τώρα τη Μεγάλη Σαρακοστή θα το κάνεις τον υπόλοιπο καιρό; Εγώ επειδή το 'χω μέσα μου και το μπορώ. Κάποιος μπορεί να μην το μπορεί.

Μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας. Δε θέλει πίεση. Το κάνω επειδή το πιστεύω εγώ, επειδή μπορώ να το κάνω κι επειδή το κάνω αβίαστα. Αν ένιωθα ότι βιάζω τον εαυτό μου, θα πήγαινε όλο χαμένο. Δε μου το επιβάλλει κανείς. Η νηστεία για μένα είναι μία εγκράτεια, μία εγκράτεια από το πάθος μου για το φαγητό», είχε πει σε συνέντευξή του.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Πάσχα Αργυρός

«Δεν θα νηστέψω όλη την Σαρακοστή, αλλά δέκα μέρες θα προσπαθήσω να το κάνω. Δεν μου αρέσει όμως να μιλώ γι’ αυτά. Ο καθένας έχει τον Θεό μέσα του και ο Θεός είναι για όλους», είπε με τη σειρά του ο τραγουδιστής.

Γιώργος Τσαλίκης: Σήκωσε τον Επιτάφιο σε ορθόδοξη εκκλησία της Αυστραλίας

Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί αυτόν τον καιρό να βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του, δεν ξεχνάει ωστόσο ποτέ τις παραδόσεις και έτσι βρέθηκε σε ορθόδοξη εκκλησία ενώ σήκωσε και τον Επιτάφιο.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχέση του με τη θρησκεία.

Στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται από τη μία να περνάει κάτω από τον Επιτάφιο αλλά και να τον σηκώνει.

«Κατάνυξη με όλο τον κόσμο αγκαλιά μετά από έναν χρόνο αποστάσεων. Ευχαριστώ τον Θεό που ζω ευλογία και αγάπη με ταπεινότητα. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου», έγραψε στις αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram ο τραγουδιστής.