Έγινε μαμά για πρώτη φορά η "Φρύνη" από την σειρά Κλεμμένα όνειρα

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου από το μαιευτήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε μαμά για πρώτη φορά η

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η ηθοποιός και μουσικός, Νίκη Γρανά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Κλεμμένα Όνειρα, όπου υποδυόταν την Φρύνη.

Την αποκάλυψη - ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο.

Η μικρή της, η οποία είναι καρπός του έρωτά της από τον σύντροφό της Παναγιώτη Αυγερινό, θα πάρει το όνομα Φλώρα, όπως έκανε γνωστό η ίδια.

Η ανάρτηση της τηλεοπτικής Φρύνης από τα Κλεμμένα όνειρα που έγινε για πρώτη φορά μαμά

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!! Μια μέρα πριν κλείσω τα 34 χρόνια , κράτησα στα χέρια μου το μεγαλύτερο δώρο της ζωής... το λουλούδι μας! Η Φλώρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νίκη Γρανά. Ενώ, σε λίγους μήνες ακόμη ένα ζευγάρι θα αποκτήσει παιδάκι.

Φρύνη Κλεμμένα όνειρα Νίκη Γρανά

Λίγα λόγια για την Νίκη Γραννά - Το βιογραφικό της νέας μανούλας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Το 2002, σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι ενώ συνεργάστηκε με τους Πυξ Λαξ στο Σταυρό του Νότου κάνοντας φωνητικά. Όταν τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στο αντικείμενο της υποκριτικής στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη απ' όπου αποφοίτησε το 2009, ενώ έχει σπουδάσει μουσική στο Εθνικό Ωδείο.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση, με ένα μικρό ρόλο, στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» ενώ έκανε εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές. Έχει συνεργαστεί με διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μίλτος Πασχαλίδης ενώ έχει ολοκληρώσει τον πρώτο της δίσκο, σε συνεργασία με την μπάντα της, τους misty9.

Νίκη Γρανά μαμά

Η πρώτη γνωστή εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2011, στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» στο Mega Channel. Εκεί για τρεις σεζόν υποδύθηκε τη Φρύνη Δημητριάδη, μία νεαρή φοιτήτρια που συγκατοικούσε με την κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς.

Μετά την ολοκλήρωση του ρόλου της στη σειρά ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στη δραματική σειρά «Δικαίωση» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη τη σεζόν 2014-2015. Το 2017 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κώστα Αποστολίδη, τη Ζέτα Δούκα και την Ελισάβετ Μουτάφη στην καθημερινή σειρά «Αρ3να» στο Star Channel. Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Θωμαΐδα Ανδρούτσου και την Κατερίνα Μισιχρόνη στην κομεντί «4xxx4». Το 2018, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Έγκλημα και Πάθος».