Δικηγόρος 58χρονου για ληστεία σε θυρίδα: «Το δείγμα DNA που βρέθηκε ανήκει σε τρία ή τέσσερα άτομα»

«Έχουμε στοιχεία για την αθωότητά του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δικηγόρος 58χρονου για ληστεία σε θυρίδα: «Το δείγμα DNA που βρέθηκε ανήκει σε τρία ή τέσσερα άτομα»

Το πρωί της Παρασκευής, ο δικηγόρος του 58χρονου που κατηγορείται για τη ληστεία στη θυρίδα τράπεζας, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δείγμα DNA που βρέθηκε.

Ο 58χρονος συνελήφθη πριν από μερικές μέρες και έτσι σήμερα, ο δικηγόρος του, κύριος Αντώνης Βουλγαράκης μίλησε για τον εντολέα του, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώος.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 58χρονου

«Από την πρώτη στιγμή ο 58χρονος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. Ανέλαβα την υποχρέωση να βγω και να πω δυο λόγια στην εκπομπή σας, κατά παράκληση της οικογένειας , χωρίς να μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω έναν φραγμό σε αυτό που ζει η οικογένεια από όλα τα ΜΜΕ αυτή την περίοδο.

Η αστυνομία έχει οδηγηθεί σε ένα αποτύπωμα μεικτού DNA σε ένα σημείο ενός πλαστικού κιβωτίου το οποίο βρέθηκε μέσα στην θυρίδα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπεζάκι που εναποθέτουν όλοι οι μισθωτές τα κουτιά τους για να κάνουν τις επεξεργασίες στις θυρίδες τους. Αυτό το μεικτό δείγμα DNA, είναι μείγμα τουλάχιστον τριών ατόμων μπορεί και τεσσάρων.

Στο σημείο εκεί λοιπόν βρέθηκε και δείγμα του κατηγορουμένου (...) Θα αποδειχθεί κατά την γνώμη μου, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βρεθεί εκεί το DNA του είναι από την ίδια ιδιοκτήτρια της θυρίδας η οποία με κάποιον τρόπο ακούμπησε σε κάποιο DNA αποτύπωμα του κατηγορουμένου», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 58χρονου.

«Χρεώνουν στον άνδρα μου την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα σε αυτή που ανοίχτηκε»

Το πρωί της Παρασκευής, η Τέτα Καμπουρέλη επικοινώνησε με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για την υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο σύζυγός της, τονίζοντας πως είναι αθώος και πως έχει κατηγορηθεί άδικα.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά της είναι να ηρεμήσει τα παιδιά της και να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Στις νέες της δηλώσεις, η Τέτα Καμπουρέλη εξήγησε πως δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία που να ενοχοποιούν τον σύζυγό της.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο», είπε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Στη συνέχεια, αναφερόμενο στο DNA που εντοπίστηκε είπε: «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε.

Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη».