YFSF: Ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε ποιος θα βρίσκεται μαζί του στη κριτική επιτροπή του show

Το περιμένουμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
YFSF: Ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε ποιος θα βρίσκεται μαζί του στη κριτική επιτροπή του show

Το Your Face Sound Familiar ξεκινάει και στη κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας που αποκάλυψε ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα βρίσκεται μαζί του στην κρητική επιτροπή.

Η All Star εκδοχή του παιχνιδιού θα έχει πολλά γνωστά ονόματα που άφησαν ιστορία με τις εμφανίσεις τους.

Παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου ενώ ακόμη γίνονται συζητήσεις για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, ο ένας από τους τέσσερις που είναι σίγουρος και θα βρίσκεται στη μία καρέκλα είναι ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας.

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Μιχάλη Ρέππα

«Είμαστε εδώ πέρα για το “Your Face Sounds Familiar”. Θα είμαι στην κριτική επιτροπή. Το έχω δει πολλές φορές. Έχω υπ΄όψιν και τις τέσσερις σεζόν που έχει κάνει. Δεν ξέρω αν κάνανε σωστά που με επέλεξαν γιατί εγώ νομίζω ότι θα βάζω 10! Δεν νομίζω ότι έχει κλείσει η επιτροπή. Θα είναι σίγουρα ο Τάκης Ζαχαράτος. Αυτό ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κατσούλη στον αέρα των Κου Κου για το YFSF- «Θα πάρω το αίμα μου πίσω»

Είναι επίσημο πλέον πως ο Κρατερός Κατσούλης θα βρίσκεται στην λαμπερή 10άδα του YFSF που επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής των Κου Κου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν επί σκηνής για καλό σκοπό.

«Θα πάρω το αίμα μου πίσω. Θέλω να κάνω πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά φέτος», είπε χαρακτηριστικά o Κρατερός Κατσούλης στο παλτό της εκπομπή, σαν .... έκτακτη είδηση, μετά το χαμό που έγινε στο Πρωινό λόγω του ότι δεν μίλησε στις κάμερες τους.